Výsledky 1 až 20 z 20

Téma: Uber zacina...

Standardní Uber

No rozhodl sem se ac se znacnym ostychem, zkusit taky dat nejakej obrazek, protoze od vetsiny z Vas sem mel moznost neco shlednout tak at jen nehamtam. Kritice a pripominkam se nebranim.)))
    Přiložené obrázky Přiložené obrázky
    Naposledy upravil uberguru; 10.05.2007 v 22:07.
    Spousta vice ci mene uzitecnych veci a zivot okolo...jdete se projit.

Senior Member mince Avatar uživatele Hrochoslon
    Vliv
    296

Standardní Re: Uber zacina...

hmmh prekvapive ,obzvlast na prvni fotku,
    libi se mi hodne, hlavne jeji poloabstraktni presahy, ty ruzny cedule, cedulky, stitky a napisy v kombinaci s tou oblohou, krajinou a barvou v pozadi
    fungujou .. ...fungujou , skoro jak nejaka kolaz
    jen tak dal
    C2D6420@3400mhz (1.375v)■Thermalright Ultra 120e ■gigabyteDQ62gb 800DDR2corsair ■samsung172X ■ audigy ■ zalmanZM400A(380w) ■
    ■MsiHD4850■ Racionální přístup má tendenci bagatelizovat to, čemu nerozumí ■
    "As long as there is duality between "what is" and "what should be" ~ man trying to become something else, making effort to achieve "what should be" ~ this conflict is waste of energy." ■ J.KRISHNAMURTI■

dekuji za poznamku, kolaz to neni ani zadna extra velka saturace, ale ten vecer v Plzni to vypadalo na nebeskej pozar..)))

Uhrovitý puberťák minceVIP Avatar uživatele Darth Maul
    Věk
    56
    Vliv
    373

Téma zajímavé, nápad dobrý, ale přijde mi to takové "rozbité"... nějak jsem se neměl na první pohled čeho chytit a chybí mi i hlavní motiv.

S tímhle už bych si v postprocessingu rady nevěděl, ale myslím, že až časem dostaneš něco zkušeností do oka a ruky, bude to pak určitě velmi působivé...
    MAUL: XEON 3350, ASUS P5Q-E, 4GB Corsair DDR2-1066, GB 6850/1GB, 2x1,5TB WD15EADS, Samsung SH-S203B, 24“ LCD DELL 2408WFPp, Antec Solo, Corsair HX620W
    KRISSS: C2D E8400, GB EP35-DS3, 2GB Kingston DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, ASUS CB-5216A, 26“ LG W2600HP-BF, Seasonic 430W
    MAULÍK: C2Q Q6600, GB EP35-DS3R, 2GB Corsair DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, Plextor PX-116A, 22“ LG Flatron L226W, Corsair VX450W

musim souhlasit s tim, ze sem taky nevedel ceho se chytit puvodne mne zajimal pouze pruhled na sluncem zalite domy v udoli a toto bylo jedine misto odkud to chytnout, prede mnou byla 2proudova silnice a svodidla. Nakonec sem byl dost zklamanej z te spousty veci v popredi, protoze mam radsi cistsi a mene kompozicne komplikovane fotky, ale nakonec sem si ji oblibil i kdyz je to vlastne vycvak z donuceni. dekuji za poznamku.

ps: nechci to psat do tematu kde je ta fotka, "zastrcena"...ale tvuj oldman s dymkou na mne pusobi velmi dobre-ten clovek ma opravdu krasnej a hlubokej pohled.
    Naposledy upravil uberguru; 03.05.2007 v 07:37.

Vliv
    296

mno myslim prave, ze ty veci v popredi delaj tu fotku hodne zajimavou, bez nich by to byla fotka zapadu slunce nad sidilistem.. pekna kycovka, ale nic vic.. imho teda
    kdyz sem na ni poprve koukal tak sem taky skoro vubec nevedel co to je, puvodne sem myslel ze to je fotka nejake police v uberguruove pokoji s plakatem v pozadi..
    C2D6420@3400mhz (1.375v)■Thermalright Ultra 120e ■gigabyteDQ62gb 800DDR2corsair ■samsung172X ■ audigy ■ zalmanZM400A(380w) ■
    "As long as there is duality between "what is" and "what should be" ~ man trying to become something else, making effort to achieve "what should be" ~ this conflict is waste of energy." ■ J.KRISHNAMURTI■

tak to je asi ten spravnej nazev..kycovka...s dobrymi texty na bilboardech..)))

a takto sem dopadl minuly tyden, kdy cely set ca.150 fotek mela ma duta hlava prepnuto na ISO 800 a vubec, ale vubec sem si toho nevsiml((( ))))
    Naposledy upravil uberguru; 10.05.2007 v 00:04.

Standardní Re: Uber

jeste jedna jarni ala ISO800 na primem polednim slunci )))

jeden kousek z kovarny na vzduch. Sam sem z te fotky malinko nejistej, libi se mi ale... takze poprosim o nejaky komentar.

takze doplnil sem svetlejsi verzi, ale uz na muj vkus jasne lezou ven vady a prikladam, jeste to co stoji nad tou kovarnickou, mozna nekdo pozna kde sem fotil..)))
    Naposledy upravil uberguru; 22.05.2007 v 18:19.

Vliv
    296

na tech zelenych fotkach me hodne upotaly ty stromy v pozadi, sou vykresleny a vybarveny fakt uzasne. Pohadka. Celkove se mi libi vic ta druha, pac me tam nic nerusi v popredi. Mas-li to ve vetsim rozliseni zkusil bych orez jen na pas tech stromu, idealni by pak byla panorama z vice fotek

ad kovarna: nejvic upotava pozornost ten vchod, a ten jak stred kompozice neni imho zakomponovan dobre .. (v zadnym pripade netvrdim, ze by mel byt na stredu fotky, ale takhle mi z toho nejak vypadava ven- pomohlo by mozna trochu ztmavit tu dlazbu u spodniho okraje). Taky by ten vnitrek snesl trochu vetsi prokresleni (vic patrne rohy sten, takhle je to s tou omitkou takovej trochu gulas).

no dekuju moc, za tvuj pohled, rozmyslim, jestli mi za to stoji, zkouset nejakej vyraznej postproces. Snad na to vecer sednu a zkusim si jeste malinko pohrat.
    Je to fotka udelana asi ve 3sekundach, kdy mne silne vyhanela pani pruvodkyne z objektu a stala v leve casti dveri, takze sem ten stred ani nemohl chytit. Cvaknul sem to tesne mimo ni. Celkem bych se tam rad nekdy vratil a zkusil jeste lespi kus..uvidime.

OK jeste mi to nedalo a zkusil sem opravy viz. vyse, ale asi to uz nezachranim. Jestli budu mit znova cestu, zkusim repete s porizenim snimku.
    Naposledy upravil uberguru; 22.05.2007 v 18:21.

mix..

dokončení...

ta vez je telc?
    Intel Core2Duo / 6600 @ 3,36gHz / Arctic Cooling Freezer 7 Pro , Asus -P5K-E , Kingston DDR2 4x1GB 1066MHz CL5 , Gigabyte GTX 280 , 2xWD raptor 74Gb + 300WD, Thrmaltake VA8000 , Yesico FL-550W , G15 , G7 , speedlink medusa 5.1 > Canon EOS 40D + EF 50 f/1.8 II + Sigma 10-20/4-5.6 EX DC HSM + Canon EF 100mm f/2.8 Macro USM + HOYA HMC polarizing + PS3 60Gb + LCD Samsung LE40M87 fullHD + Toshiba Qosmio G50 10T

ano..ta druhá je Telč

Ta druhá se mi dost líbí, uvítal bych jediné - doplnit mocné G a B kanály trochou R (např. vlčím mákem v popředí).

Poslední fotka je excelentní, zajímavé místo, solidní kompozice a skvělé "analogové" barvy i šum. Jedna z nejlepších fotek tady za posledních pár měsíců.

(na většině ostatních jsou zajímavé věci, typicky právě úhel pohledu z Telče, ale na poslední vůbec nemají ...)
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

no u druhe sem narazil, pouze na docasny vyskyt chrpy..(((( nic cerveneho tam letos asi nedostanu....ale je to dobra vec, co mne zatim nenapadla.

Ted sem kouknul na par zapadu u jinych uzivatelu a i kdyz je to pomerne lacine, ale libive tema, neda mi k tomu povedet, ze vetsinou jde o kazdou pulminutku nebo o kazdy 10metr, ktery treba musite jeste ujet autem nez konecne zahlednete misto, kde zastavit atd. ..proste tohle svetlo je vzdy nejhezci ve chvili nez ho zmacknete, ale nez pripravite vercajk je skoro po nem nebo ho fotite uplne odjinud nez chcete. Temer vzdy utika a nechce se mu cekat, zapad je strasne kratounkej.)))) Proto i kdyz je to v podstate selanka, mam to rad pro ty ztizene a kratke podminky vubec ten snimek poridit.)))

dlouho sem nic nedal...zkousel sem mimo abstrakce a impresi i par objektu...mam samo vyhrady, ktere bych rad doladil, ale ...presto neco postnu. posledni kus davam zaroven jako hadanku.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Kedy zacina plynut doba reklamacie pri preprave postou?
    Založil tomase v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 31.12.2006, 09:10
  2. Uber bios ASUS A7N8X-E Deluxe
    Založil ASELI v sekci fóra BIOSy
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 01.10.2004, 15:31
  3. Barca 120 S-ATA zacina zobat
    Založil Aigor v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 02.07.2004, 19:55
  4. ASUS A7N8X-E Deluxe - Uber modifikovany BIOS