Mam problem s modemom Well FM-56USB2, s ovladacom instalovanym s dodaneho cd (BSOD, atd). Na stranke dodavatela, ani inde som novsi driver nenasiel, na cd je z roku 2003. Pisal som na technicku podporu (Joyce.cz) a odpisali mi, ze ovladac obsiahnuty vo win (XP Pro SP2) - "genericky ovladac" funguje s tymto modemom bez problemov. Problem vsak je, ze ja v ponuke pridat novy hw/modemy nemam na vyber vsetkych (roznych) vyrobcov, ale len tych, ktorych produkty boli uz v systeme nainstalovane - tj. Microcom a dva mobilne telefony - Siemens a Sony-Ericson. Okrem tychto je tam v ponuke uz len "standardne typy modemov", ktore su ale na COM porty, ani jeden na USB. Nechapem, kde sa podeli ostatni vyrobcovia, ktorych XP nativne podporuje - pomohlo by aktualizovat win? Asi nie, ale neviem kde je chyba, vyskusal som uz vsetky mozne sposoby instalacie - "vybrat hw zo zoznamu" - s pripojenym aj odpojenym modemom, "inst. automaticky", jednoducho sa mi tam tie genericke ovladace, ani CXT (chipset Conexant) neobjavia. Neviete mi poradit, ako tam dostat ostatnych vyrobcov? Ked dam zobrazit vsetok hw, tak tam nejaki su, ale od modemov tusim ani jeden, ved predsa vyrobcov modemov musi byt vela a uz vobec nechapem, preco tam nie su tie genericke, ked vraj maju byt implementovane vo win?