Stránka 1 z 3 123 PosledníPoslední
Výsledky 1 až 25 z 71

Téma: Jednani TSBohemie

Standardní Jednani TSBohemie

Jak ste spokojeni s touhle firmou TSBohemie??
    Reknu vam jedno ja teda ne!!
    Tudleva sem si obednal 7 veci a vesel sem se nad 10 000,- tudis sem mel dovoz zadara a mel sem taky domluvenej termin! Ale co je psano to je dano, tak to zrejme u TSB neplati!! V baliku bylo o jednu vec mene a ani me nebylo oduvodneno proc tomu tak je. Diky tomu byl balik lacinejsi o 600,- a nevesel sem se do daneho limitu 10litru a uz sem si zaplatil i to ... postovne. Termin a misto samozrejme taky nedodrzeli a argumentovali to vetou: "Kdo by vam tam jel" a to do obce ktera je vzdalena neskutecnych 10km od Brna.Jo a malem bych zapomel!!! Na proceser sem dostal jenom 12mesicu zaruku!! Coz podle zakona nelze!!!
    Zrejme pro firmu TSBohemia plati jina pravidla nez pro ostatni firmy.

Member
    Vliv
    280

Standardní

V tydle firme posledni dobou nakupuju uz jen kdyz je nejvyzsi nouze ... ceny sice nejsou spatny, ale reklamovat u nich cokoliv to je maximalni utrpeni ...
    Intel P4 NW 3.4, Abit IC7-MAX3, OCZ DIMM 4x256 DDR 400MHz Dual Channel CL2, WDRaptor 36GB SATA NCQ, 2 x Hitachi 7K250 160 GB SATA in RAID0, Seagate BARR 7200.10 320 GB SATAII, Plextor W1610TA, Toshiba SD-M2012, LG GSA-H20L, GF 6600GT, SoundBlaster Audigy Platinum, Aver TVPhone 98, CoolerMaster Stacker RC-810, FujitsuSiemens P19-2, SGI GDM-5411, Cambridge SoundWorks 2200, Logitech MX3100

Junior Member
    Vliv
    280

Standardní

Tohle je u bohemky standartni chovani
    Kdyz sem tam jeste kupoval a upozornil prodejce ze sem prekrocil limit xxxxxx tisic za 3 mesice a tim bych se mel dostat do lepsi dealerske kategorie, odpovedel mi "No a co?" a odmitl se se mnou na tohle tema bavit. Radsi vubec nebudu psat o jejich "super" reklamacnim oddeleni , jednaji se zakaznikem jako s kusem hadru
    K7S6A, AXP 1600@1900 - 10,5x150 MHz, 256 MB 333 Kingmax, Matrox G400DH, WD 80 + 120 GB JB, Hyundai V770

Standardní Re: Jednani TSBohemie

Citace Původně odeslal Pepe
    Tudleva sem si obednal 7 veci a vesel sem se nad 10 000,- tudis sem mel dovoz zadara a mel sem taky domluvenej termin! Ale co je psano to je dano, tak to zrejme u TSB neplati!! V baliku bylo o jednu vec mene a ani me nebylo oduvodneno proc tomu tak je. Diky tomu byl balik lacinejsi o 600,- a nevesel sem se do daneho limitu 10litru a uz sem si zaplatil i to ... postovne. Termin a misto samozrejme taky nedodrzeli a argumentovali to vetou: "Kdo by vam tam jel" a to do obce ktera je vzdalena neskutecnych 10km od Brna.Jo a malem bych zapomel!!! Na proceser sem dostal jenom 12mesicu zaruku!! Coz podle zakona nelze!!!
    Zrejme pro firmu TSBohemia plati jina pravidla nez pro ostatni firmy.
    Za 1. TS Bohemia je Velkoobchod, tudíž nemusí poskytovat 24 měsíců záruku ( řídí se obchodním, ne občanským zákoníkem )
    Za 2. Měl sis domluvit, že pokud nebudou mít vše, tak neposílat, jinak je jasné, že zaplatíš poštovné.
    Za 3. Bylo už tady tolik nářeku na TS Bohemia a nedali jste si říct. Jsou levní ( prodávají koncákům za dealerské kategorie ), tudíž si potom nestěžujte
    ASUS P5Q-SE, CD 5200@3,3Ghz 1,28V, 4GB DDR2, 1x Samsung F1 1TB, 2x640GB WDC AAKS, ASUS HD4850 1GB, Corsair HX520

Standardní

Tak já nevím, ale nakupuju v TSB co chvili a jsem s ni maximalne spokojeny, co se týče ceny i když je pravda, že co se týče reklamací, je to na levačku. Ale i to se dá vyřešit, pokud se jedná s maximální trpělivostí. Nakonec jsem se vždycky domluvil. (pravdou je, že jsem se kolikrát musel hodně držet, abych je tam ty.... neseřval) Koupil jsem tam grafickou kartu, nešla a hned mi ji vyměnili za jinou, takže pohoda, to je alespoň náznak dobrýho chování k zákazníkům, nemyslíte?

Standardní

Ts bohemia je fakt divnej shop, kdyz to byl starej dobrej Herold, tak to byvalo urcite lepsi, je fakt ze ceny tym sou hodne dobry, ale reklamace, to je smrt, treba ja sem tam byl jednou reklamovat 20GB HDD IBM a rekli me ze je v poho, ikdyz sem tam mel nekolik Becek, a disk fungoval, spisn nefungoval, byl sem tam s nim 2x, ale nic, neuznalimme reklamacu, ted mam ten HDD doma v supliku

podle me je dobry v Ts bohemii kupovta zbozi co se malo kazi, treba Tiskarny, monitory atd... HDD a ram tam urcite nekupujte (ikdaz ja sem to rysknul a koupil si tam A-data 450ky)
    °°PC již nemám, na svém 12" Thinkpadu nejde hrát, takže se výhradně věnuji jen své práci a to prodeji koupelnvého vybavení a koupelnového nábytku přes e-shop KOUPELNY-CZ.cz , njn co nadělám°°

Standardní

Citace Původně odeslal Neller
    podle me je dobry v Ts bohemii kupovta zbozi co se malo kazi, treba Tiskarny, monitory atd... HDD a ram tam urcite nekupujte (ikdaz ja sem to rysknul a koupil si tam A-data 450ky)
    proc nekupovat RAMky, když to jednou jede tak to pojede pořád, navíc se mi stalo, že mi nejely a v poho mi dali nové a jelo to jako po másle... a co se týče HDD, problém bude v tom, že si malo vytrvalý. Chodil jsem tam s diskem tak dlouho, až mi staré IBM vyměnili za Seagate Pravda, zmínil jsem se i o české inspekci a pak to všechno šlapalo

Senior Member Avatar uživatele globalkiller
    Rakovník (60km Praha,30km Kladno, 35km Louny)
    Věk
    41
    Vliv
    275

Standardní

Existují v zásadě dvě řešení v tomto státě:
    1. pohrozit inspekcí (někdo se lekne a ustoupí)
    2. rozbít někomu patřičně důležitému dr.žku (bud se bude bát a vyřeší to nebo začne válka )
    Main PC: AMD Athlon 2500+@2300MHz,Abit NF7-S,Corsair 2x512MB PC3200 CL2,Barracuda 7200.10 320GB, Barracuda 7200.7+ 160GB,ATI Radeon 9600XT,Yamaha CRW-F1,Lite-On SOHW-812S,Zalman CNPS-7000Cu A,Zalman ZM80C-HP,Zalman ZM47-NB,Sun Microsystems 21\",IntelliMouse Explorer 2.0

Standardní Zaruka

K tomu CPU: dle obchodniho je zar. luhta smluvni, dle obcanseho (nakup bez Zivlistu, tzn konc uzivatel) 2 roky, dnes (od1.1.2004) se 2 roky vztahuji na vsechno spotrebni zbozi (i bazar) takze COI a papa...
    Firmu neznam, jde o danou situaci... tady v PCE ctu taky v cenicich 6 mesicu zaruka, ale je to tim ze to neaktualizujou (odpoved ma muj dotaz)
    PS: Jsem uprimne rad ze uz se neda zbozi vyrobene pred 1.1.2003 zakoupit s 6 mesicni zarukou, to byla sikana, protoze kupa veci ma na vyrobnim stitku i 2001 (viz CD-ROM, zvukovky, mysi, klavesnice a vse co neni rychloobratkovy nebo pomalu starne...)
    AMD XP 25+ BOX Barton SOLTEK SL-75FRN3-L - nVidia nForce2 Ultra 400 ADATA 450 512 DDR GIGABYTE MAYA GV-R96P128DU 128MB orig. 500/600 Seagate 7200.7 80GB TOSHIBA Combo AOC 9K+ Microsoft Intellimouse Explorer 4.0A

Standardní

Citace Původně odeslal globalkiller
    Existují v zásadě dvě řešení v tomto státě:
    1. pohrozit inspekcí (někdo se lekne a ustoupí)
    2. rozbít někomu patřičně důležitému dr.žku (bud se bude bát a vyřeší to nebo začne válka )
    jj a nebo taky docela zabira je tam servat a nadat do cu... a nebo taky zabira jim vysvetlit ze takovihle jednani bejvalo za hluboke minulosti.

Administrátor Avatar uživatele Spec
    Vliv
    300

Standardní Re: Zaruka

Citace Původně odeslal Ogre
    K tomu CPU: dle obchodniho je zar. luhta smluvni, dle obcanseho (nakup bez Zivlistu, tzn konc uzivatel) 2 roky, dnes (od1.1.2004) se 2 roky vztahuji na vsechno spotrebni zbozi (i bazar) takze COI a papa...
    Firmu neznam, jde o danou situaci... tady v PCE ctu taky v cenicich 6 mesicu zaruka, ale je to tim ze to neaktualizujou (odpoved ma muj dotaz)
    PS: Jsem uprimne rad ze uz se neda zbozi vyrobene pred 1.1.2003 zakoupit s 6 mesicni zarukou, to byla sikana, protoze kupa veci ma na vyrobnim stitku i 2001 (viz CD-ROM, zvukovky, mysi, klavesnice a vse co neni rychloobratkovy nebo pomalu starne...)
    Mám známou na COI souhlasím s tou 2 letou zárukou u maloobchodů a smluvní u velkoobchodů, ale na bazarové zboží je "jen" 12měsíců záruka.
    Co se týče TS Bohemia, tak každý má různé zkušenosti, někdo dobré...,jiný špatné. Důležité je nenachat se odbít
    Jednou se mnou chtěli na reklamaci nějak vydrbat, ale nenachal a jsem se. Nechal jsem si zavolat nějakého šéfa, všechno jsem mu vysvětlil a oni se mi ještě omluvili a blekotali, že to bylo nedorozumění. Hehe a teď když v TS někdy jdu reklamovat, tak to mám velice rychle
    AMD Athlon XP 1700+ B0 JIUHB @ 9x250 | Asus A7N8X DLX rev. 1.04 bios 1009 modded BPL + ROMSIP | Trig T40-7 Plus | 2x 512MB PC3500 DDR KingSton HyperX CL2 |ATI Radeon X800GTO@16 pipelines 256Mb TVOUT/DVI | Maxtor DiamondMax9 80GB 7200rpm 8Mb cache| Z-Com Xi626 | DVD-ROM Pioneer 120S | LC Power 550W | Compaq MV700 monitor | w2k/sp4 |

Standardní ty bazary

Caute, prave ze ja cetl v denniku Pravo tuhle malou delikatnost: "Obchdonici by meli vedet, ze od 1.1.2004 se vztahuje 2 leta zarucni lhuta na vsechno spotrebni zbozi, tzn i vyrobene pred 1.1.2003 a bazaroveho zbozi. Je chyba obchodniku, ze nevyprazdnili sklady."
    Autorem byl nekdo ze servru sptrebitel nebo spotrebitele, pokusim se to jeste najit a poslu odkaz na clanek... ma to bejt zase mala novela obc. zakoniku...
    PS: Taky je mozny ze Pravo kecalo...
    AMD XP 25+ BOX Barton SOLTEK SL-75FRN3-L - nVidia nForce2 Ultra 400 ADATA 450 512 DDR GIGABYTE MAYA GV-R96P128DU 128MB orig. 500/600 Seagate 7200.7 80GB TOSHIBA Combo AOC 9K+ Microsoft Intellimouse Explorer 4.0A

Junior Member mince
    Vliv
    271

Standardní

Citace Původně odeslal Spec
    Co se týče TS Bohemia, tak každý má různé zkušenosti, někdo dobré...,jiný špatné. Důležité je nenachat se odbít
    Jednou se mnou chtěli na reklamaci nějak vydrbat, ale nenachal a jsem se. Nechal jsem si zavolat nějakého šéfa, všechno jsem mu vysvětlil a oni se mi ještě omluvili a blekotali, že to bylo nedorozumění. Hehe a teď když v TS někdy jdu reklamovat, tak to mám velice rychle
    Mam podobne zkusenosti a v TSB to plati dvojnasob. Nevim jak v Brne, ale v Olmiku i ve Zline se s nema da docela normalne domluvit.

Standardní

Citace Původně odeslal Kryton
    Citace Původně odeslal Spec
    Mam podobne zkusenosti a v TSB to plati dvojnasob. Nevim jak v Brne, ale v Olmiku i ve Zline se s nema da docela normalne domluvit.
    Jo vsude sou ok, ale v Brne sou apsolutni IGNORANTI

Standardní

Ted jsem jim tam hodil na reklamacku Radeon 8500LE, mrkl se na to, obraz uplne rozsypanej, sachovnice atd. Tak jsem si myslel, ze me da bud prachy, nebo, ze mi bude vnucovat Radeon 9200 (ten si snad vzit nemusim ne? - jednoznacne horsi zbozi). Nakonec z neho vylezlo, ze tu kartu posle do servisu na opravu, ale ze to pravdepodobne vyresi vymenou za novy kus. Kdyz jsem se ho ptal, kde ten novy kus sezene, tak mi rikal, ze to nebude nova karta, ale neco starsiho. To jsem teda zvedavej, co tam na me vytahne. Muze mi cpat starou kartu? Reklamace se ridi obchodnim zakonikem - aspon je to napsany na rekl. protokolu.
    PC + Nexus 10 + XBOX 360

Senior Member minceVIP Avatar uživatele riksa
    Věk
    44
    Vliv
    325

Standardní Re: ty bazary

Citace Původně odeslal Ogre
    Caute, prave ze ja cetl v denniku Pravo tuhle malou delikatnost: "Obchdonici by meli vedet, ze od 1.1.2004 se vztahuje 2 leta zarucni lhuta na vsechno spotrebni zbozi, tzn i vyrobene pred 1.1.2003 a bazaroveho zbozi. Je chyba obchodniku, ze nevyprazdnili sklady."
    Autorem byl nekdo ze servru sptrebitel nebo spotrebitele, pokusim se to jeste najit a poslu odkaz na clanek... ma to bejt zase mala novela obc. zakoniku...
    PS: Taky je mozny ze Pravo kecalo...
    mozna, ze by nekdo z Prava mohl znat aspon trochu prava, nebot v § 626/3 ObcZ se rika, ze: prava z odpovednosti za vady zaniknou, nebyla-li uplatnena do 24 mesicu...prodavajici a kupujici mohou tuto dobu zkratit, ne vsak na mene nez 12 mesicu, coz musi byt vyznaceno v dokladu o prodeji veci
    takze ex lege to je 24 mesicu, ale v praxi to bude 12...
    i3 3240@default || Gigabyte Z77-D3H || 2x4GB Kingston DDR3 1600 || Sapphire 7750@default|| Default cooling || WD 500AAKS + Samsung F2 1.5TB || Lite-on 1673 || Corsair HX520 || Chieftec DX-01BL-D-U || MS Natural Keyboard 4000 || Logitech MX1000 || HP LP2065
    "Der Kaiser Franz Straka", 3/11/05 in lidovky.cz: "Pokud vím, svět byl stvořen Adamem a Evou a u toho bychom měli zůstat."

Standardní

Citace Původně odeslal Vampireslayer
    Ted jsem jim tam hodil na reklamacku Radeon 8500LE, mrkl se na to, obraz uplne rozsypanej, sachovnice atd. Tak jsem si myslel, ze me da bud prachy, nebo, ze mi bude vnucovat Radeon 9200 (ten si snad vzit nemusim ne? - jednoznacne horsi zbozi). Nakonec z neho vylezlo, ze tu kartu posle do servisu na opravu, ale ze to pravdepodobne vyresi vymenou za novy kus. Kdyz jsem se ho ptal, kde ten novy kus sezene, tak mi rikal, ze to nebude nova karta, ale neco starsiho. To jsem teda zvedavej, co tam na me vytahne. Muze mi cpat starou kartu? Reklamace se ridi obchodnim zakonikem - aspon je to napsany na rekl. protokolu.
    Může, když to bude uplně stejná karta tak ano. Ale i tak ti musí dát uplně novou min. 2letou zaruku i na starou kartu.
    Intel DualCore E5300 2,6 GHz @ 4,42 GHz (340x13), 1.43V | Noctua NH-U12P | Asus P965 Deluxe | 8 GB DDR2 RAM 800 MHz Dualchannel - A-DATA Vitesta Extreme edition | Saphire ATI HD 5770 Vapor-X @ 930/1330 MHz | SDD OCZ Vertex 3 120GB | Asus DVD-RW | Fortron 550W | Fujitsu SL23T-1 LED 23" | Logitech S220 | Windows 7 Ultimate x64 CZ

Junior Member
    Vliv
    0

Citace Původně odeslal Pepe
    V baliku bylo o jednu vec mene a ani me nebylo oduvodneno proc tomu tak je. Diky tomu byl balik lacinejsi o 600,- a nevesel sem se do daneho limitu 10litru a uz sem si zaplatil i to ... postovne.
    To mas dobry, nestezuj si. Me prisla od nich zasilka, jedna komponenta chybela, ale na fakture jsem ji zacvakal. Pak jsem musel cekat az do inventury, jestli jim ve skladu zbyde nebo ne Pac samozrejme to neni mozne, aby na neco zapomeli - jste si to chlape vymyslel

Standardní

2Slayer(CZ): uz minule mi dali uplne jinou kartu, ja jsem si ji teda vzal, protoze mela lepsi pameti, ale byla uz opravovana a hazela za studena, takovy maly chybky a pretaktovat nesla ani o MHZ. Spis jsem ji musel podtaktovat, tak jsem precmaral jednu soucastku vodivym lakem(voltage mod - pencil trick) a haze to ty chyby. Samozrejme ze jsem chtel, aby to ty chyby hazelo, protoze jinak bych se s nima dohadoval rok.

A jak je to s tou 9200kou, to je prokazatelne horsi karta, tu mi prece dat nemuzou, ne?
    PC + Nexus 10 + XBOX 360

Věk
    41
    Vliv
    275

Standardní

A jak to dopadlo To mě zajímá to ti jako něco nepřišlo a ještě zpochybnovali to,že to nepřišlo Tak to bych tam naběhl z baseballkou a byla by inventura na počkání :E
    To neví kolik čeho maj na skladu
    Main PC: AMD Athlon 2500+@2300MHz,Abit NF7-S,Corsair 2x512MB PC3200 CL2,Barracuda 7200.10 320GB, Barracuda 7200.7+ 160GB,ATI Radeon 9600XT,Yamaha CRW-F1,Lite-On SOHW-812S,Zalman CNPS-7000Cu A,Zalman ZM80C-HP,Zalman ZM47-NB,Sun Microsystems 21\",IntelliMouse Explorer 2.0

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Citace Původně odeslal globalkiller
    A jak to dopadlo To mě zajímá to ti jako něco nepřišlo a ještě zpochybnovali to,že to nepřišlo Tak to bych tam naběhl z baseballkou a byla by inventura na počkání :E
    To neví kolik čeho maj na skladu
    No, pak je to tvrzeni proti tvrzeni. Ja, ze tam nebyla, oni, ze to neni mozne. Nejednalo se nastesti o HDD ani CPU, ale o napln do bar. tiskarny. Inventura byla asi za mesic a FAKT jim jedna prebyvala. Bez reci ji poslali, uz jsem ani necekal. Taky si mohli rict - vlez nam na zada.

Věk
    41
    Vliv
    275

Standardní

Jen nápln Mě stojí originální nápln 900,- to je ti málo
    Jinak to bych je hned žaloval a očividně bych to vyhrál takže bych nic neplatil

Na webu ma TSB u Uplatneni reklamaci toto:

Záruku může uplatnit pouze kupující uvedený v dodacím/záručním listě. Záruku není možné postoupit třetí osobě.

Mam to chapat tak, ze k nim nemuzu prijit reklamovat vec pokud neni moje jmeno na fakture ackoli treba reklamuji jeho jmenem nebo je to mysleno kdy prevedu prava na treti osobu.

Jedna se o to, ze chci reklamovat repro, ale bylo to koupeny na jednu kamosku, tudiz je tam jeji jmeno.
    | P67 + 2500K@silent |

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Je to tak, smlouva vznikla mezi kupujicim a prodavajicim. Ovsem pokud by toto skutecne vyzadovali, upletou si na sebe leda tak poradnej bic. Jelikoz ja bych ti trebas nechal udelat plnou moc, coz bude stat $ a ty $ zaplati oni (jakmile uznaji reklamaci).

Jeste se mi nestalo ze by to nekde nekdo resil, pokud prijdu s dokladem. Nemluve o tom, ze 90% dokladu pro koncaky je stejne anonymnich.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Senior Member Avatar uživatele Anduril
    Věk
    42
    Vliv
    322

Ja uz jsem tam reklamoval x veci, vzdycky to bylo na jmeno jine osoby a nikdy problem nebyl...
    ntb: HP EliteBook 8460p i7-2640M | 8GB RAM | 120GB SSD + 500GB HDD | ATi HD6470 | 14" HD+ | W7 PRO
    home: HP Docking Station | HP L2045W | WD 500GB Scorpio Blue USB box
    work: HP Docking Station | HP L2445W
    audio: Epiphone G-400 SG + Sounder Telecaster | E-MU 0202 | Cambridge Audio Azur 340R | Wharfedale Diamond 9.2 | Magnat Betasub 20A | Sennheiser HD555

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání