Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: problem s zvukovkou cmi 8738

Standardní problem s zvukovkou cmi 8738

koupil jsem si zvukovku do pci slotu cmi 8738 jelikos integrovana mi neumoznuje soucasne poslouchat 5+1 a mit zapnuty mic jelikos pouzivam komikatory zastrcil jsem to vypnul integrovanou necekal jsem zadne zazraky jen abych mohl plne vyuzivat to co mam doma muj starecek je athlonxp 1800 MB asus A7V880 deluxe ATI RADEON 9600 PRO ATLANTIS + mam WIFI kartu original k te desce sitovku do pci slotu ddr 640 ram 2x rom jeden hdd ale nevim jaky mam zdroj kde se to da zjistit? ale k veci strcim novou zvukovku a nainstaluji ovladace zapnu 5+1 a konec hryzne se to a nejde s tim delat nic a porad do kola pri startu se to kousne rovnou musim to v nouzovem rezimu a uz nevim co stim dekuji za radu

Senior Member Avatar uživatele Peca-on-line
    Věk
    38
    Vliv
    312

Standardní Re: problem s zvukovkou cmi 8738

Pomohlo by nám kdybys trochu specifikoval termín "hryzne se to". Při čem? Hodí modrou smrt nebo co dělá?
    Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr

Senior Member mince Avatar uživatele rombo
    Věk
    41
    Vliv
    298

Citace Původně odeslal fablok
    koupil jsem si zvukovku do pci slotu cmi 8738 jelikos integrovana mi neumoznuje soucasne poslouchat 5+1 a mit zapnuty mic jelikos pouzivam komikatory zastrcil jsem to vypnul integrovanou necekal jsem zadne zazraky jen abych mohl plne vyuzivat to co mam doma muj starecek je athlonxp 1800 MB asus A7V880 deluxe ATI RADEON 9600 PRO ATLANTIS + mam WIFI kartu original k te desce sitovku do pci slotu ddr 640 ram 2x rom jeden hdd ale nevim jaky mam zdroj kde se to da zjistit? ale k veci strcim novou zvukovku a nainstaluji ovladace zapnu 5+1 a konec hryzne se to a nejde s tim delat nic a porad do kola pri startu se to kousne rovnou musim to v nouzovem rezimu a uz nevim co stim dekuji za radu
    no muze to bejt nekompatibilitou urcite desky a tehle zvukovky, nejsi prvni od koho sem to slysel zhe mu to nejde.. zkusil bych ji zasunout do jinyho PCI slotu a jeste pregumovat kontakty zvukovky nejlepe tvrdou gumou, obcas to pomaha
    HOME: Intel Pentium G2120@3348MHz (Ivy Bridge), Gigabyte Z77-D3H r1.1, 8GB DDR3 Crucial Ballistix LP 1600@1512MHz 8-8-8-24 Turbo, Intel HD + Gigabyte ATI Radeon HD4850 1GB w Accelero S1 (Noctua NF-P12) + Virtu MVP, A-DATA XPG SX900 128GB + Western Digital 6400AAKS, LG BD-RE BH08LS20, Gigabyte 3DAurora w Enermax PRO82+ 425W, Primecooler PC-MP1, Samsung 24'' P2450H, Logitech Z-2300 w Creative X-Fi Titanium PCI-E, Microsoft Wireless Laser 7000, =-SILENT PC-=

WORK: HP Mini
    110c :).. servis PC a notebooků v Olomouci

Citace Původně odeslal fablok
    ...mal som podobny problem s jednou CMI8738 zvukovkou (4ch), isla nainstalovat a fungovala len pod Win9x, pod WinXP sa mi ju so ziadnymi drajvrami nepodarilo rozchodit - sice sa tvarila OK, ale pri pokuse prehrat akykolvek zvuk - wav, mp3, whatever sa vzdy kusli winy (skusane na viacerych PC) nakoniec som sa na to vyprdol a mam ju pohodenu v skrini uz asi 2 roky
    Skusal som ovladace: 5.12.01.0629, 5.12.01.0639 a 5.12.01.0644

Vyzera takto:
    Naposledy upravil .:::iGor:::.; 24.03.2006 v 16:59.
    VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...

na poprve se to sekne kdyz nastavim 5+1 a dam treba test do minuty konec cele se to zasekne vydava to monotoni zvuk a konec nejde stim hnout jedine tvrdy restart a po tom restartu uz to vesmes ani nenajede vzdy priprihlasovani icq a skype konec a porad dokola dokud ji bud nevytahnu nebo v nouzovem rezimu se mi podarilo odinstalovat ovladace tak to taky jelo ale nevim jak dlouho by to vydrzelo mam ji jen kratce ale podle reakce igora, ktery ji ma sice 4 kanolvou je skoro stejna jen ma zaoblenou tu desku, si myslim ze ji pujdu vymenit za nejakou lepsi jestli mate nekdo nejaky typ at neni draha necekam nejaky super poslech jan at muzu vyuzit plne vsech funkci a jeste prosim igora jestli nema odkaz kde se daji stahnout nejake ovladace protoze na strankach vyrobce mne to porad odkazuje na neexistujici stranku a nejsem schopny sehnat zadne ovladace jinak moc diky je to fakt skvely servr
    Přiložené obrázky Přiložené obrázky

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Teac DV-W50D problém s vypalováním DVD
    Založil Spec v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 06.03.2005, 11:28
  2. Nod32 + W95 -problém s vypnutím - VYŘEŠENO
    Založil Tantalos v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 02.02.2005, 13:20
  3. Problém s integrovanou zvukovkou a přetaktováním
    Založil P.D. v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 6