Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: DSL by Telecom v Ostrave ???

Standardní DSL by Telecom v Ostrave ???

Panove nevite nekdo co se zase deje? Od pulnoci se mi nejde prihlasit na radius, po dlouhem vyckavani na hotline mi bylo receno, ze neco prekopavaji "kvuli navyseni rychlosti " a ze to bude trvat "dele" nez to pojede. Posledni dobou to teda neni zadna slava, obvykle me to 2x do tydne vetsinou vecer padne a pak si tak cvrt hodinky pockam nez to zase jede. Pritom tak mesic a pul zpet to fungovalo super, ani jednou to nepadlo. Net mi jel 24h denne porad pripojeny. Nak

pardon, prosim o presun do podsekce ISP..diky
    Naposledy upravil Nakadah Al Jaffa; 03.03.2006 v 08:53.
    Athlon XP-M 2,4GHz
    Komentáře, rady a postřehy autora, uveřejněné v diskuzích jsou vyjádřením jeho subjektivních názorů a autor při jejich uplatnění třetí osobou nenese žádnou právní ani odbornou odpovědnost.

Standardní Re: DSL by Telecom v Ostrave ???

No co ja vim tak 2 lidi z mojeho okoli ze 3 co maji ADSL tak utekli od Telecomu Jsou spokojeni s Volnym, ale nejsou to zadni velci stahovaci. Takze jim limity staci.

Jinak asi nejsi sam viz. treba http://www.czfree.net/forum/showthre...threadid=15332

A dovolim si teda agitovat, prejit nechces? CZF vola

Citace Původně odeslal jedik
    No co ja vim tak 2 lidi z mojeho okoli ze 3 co maji ADSL tak utekli od Telecomu Jsou spokojeni s Volnym, ale nejsou to zadni velci stahovaci. Takze jim limity staci.

Jinak asi nejsi sam viz. treba http://www.czfree.net/forum/showthre...threadid=15332

A dovolim si teda agitovat, prejit nechces? CZF vola
    No ja mam smlouvu se zavazkem tak nevim zda-li je to mozne, ale ja doposud s prasecomem spokojen byl. Az teda ted na ty vypadky co ma, to me neskutecne sere...Nak
    Athlon XP-M 2,4GHz
    Komentáře, rady a postřehy autora, uveřejněné v diskuzích jsou vyjádřením jeho subjektivních názorů a autor při jejich uplatnění třetí osobou nenese žádnou právní ani odbornou odpovědnost.

no potěš, já teď zrovna každým dnem čekám kdy mi zprovozní adsl, na routeru stále bliká LINK, místo aby nepřetržitě svítila, ten technik z ČT co tu ve středu u mě byl (prý na konci března končí u ČT, že to tam je hrůza ) tak neříkal něco o tom že by se něco mělo překopávat, prostě se jim to jebe
    ASUS Rampage II GENE + Intel i7-920 @ 3.8 GHz + Noctua NH-U12P SE1366
    6GB RAM OCZ Intel Extreme XMP 1600MHz / Gainward Geforce GTX470 SLI
    1x30GB SSD OCZ Vertex Turbo (system) / 2x30GB SSD OCZ Vertex RAID 0 (games)
    23.6" Acer GD245HQBID + 3D Vision / PSU Nexus RX-8500 850W / Asus OC STATION

Citace Původně odeslal Spajdr
    no potěš, já teď zrovna každým dnem čekám kdy mi zprovozní adsl, na routeru stále bliká LINK, místo aby nepřetržitě svítila, ten technik z ČT co tu ve středu u mě byl (prý na konci března končí u ČT, že to tam je hrůza ) tak neříkal něco o tom že by se něco mělo překopávat, prostě se jim to jebe
    Jo taky bych tam nekomu rad JEBNUL me nastesti synchronizace s linkou naskoci. Holt Cesky Prasecom = Analogova kvalita za Digitalni ceny Nak
    Athlon XP-M 2,4GHz

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Nextra DSL (over Telenor), jak vám to jede?
    Založil D_a_v_i_d v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 01.10.2005, 17:23
  2. DSL
    Založil Lukáš David v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 25.07.2005, 18:41
  3. Treba kupit k tomuto DSL routeru aj DSL modem?
    Založil **$][C/<** v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 07.03.2005, 18:52
  4. Slovak Telecom DSL - skusenosti
    Založil magnetique v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 16.06.2004, 20:50

Pravidla přispívání