Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: úplné zavodnění

Standardní úplné zavodnění

Ahoj potřeboval bych poradit mám v PC vodní chlazení chladím tím CPU, VGA, oba čipsety a pak mně to jde z case přímo do výměníku na čerpadle mám nasunutou expansku ale výměník mám daný výš než expansku a vždy když chci dolít vodu tak bohužel nemůžu ( protože kdybych odšrouboval víčko u expansky tak mně vyteče voda ) tak jsem to vyřešil tím že jsem si koupil ještě jedu expansku http://www.tntrade.cz/shop/index.php...nk-blue-500693 kterou jsem dal do okruhu nad čerpadlo a myslel jsem že budu mít od odlívání vody klid ale problém je že se mi výměník nenaplní celý vodou ( výměník mám z Felície jen jsem upravil vývody) mám ho přidělaný ke stolu na víšku a vstup je na hoře a výstup dole a vždy když ho nakloním tak se mi v něm přelívá voda a chlazení má nižší účinnost a nevím jak to vyřešit aby se mi celí vodní okruh při dolívání vody zaplnil celý tak jestli s tím máte někdo zkušenosti tak prosím napište díky

Banned Avatar uživatele SirThunder
    Věk
    40
    Vliv
    0

Standardní Re: úplné zavodnění

Citace Původně odeslal yellowfly
    Ahoj potřeboval bych poradit mám v PC vodní chlazení chladím tím CPU, VGA, oba čipsety a pak mně to jde z case přímo do výměníku na čerpadle mám nasunutou expansku ale výměník mám daný výš než expansku a vždy když chci dolít vodu tak bohužel nemůžu ( protože kdybych odšrouboval víčko u expansky tak mně vyteče voda ) tak jsem to vyřešil tím že jsem si koupil ještě jedu expansku http://www.tntrade.cz/shop/index.php...nk-blue-500693 kterou jsem dal do okruhu nad čerpadlo a myslel jsem že budu mít od odlívání vody klid ale problém je že se mi výměník nenaplní celý vodou ( výměník mám z Felície jen jsem upravil vývody) mám ho přidělaný ke stolu na víšku a vstup je na hoře a výstup dole a vždy když ho nakloním tak se mi v něm přelívá voda a chlazení má nižší účinnost a nevím jak to vyřešit aby se mi celí vodní okruh při dolívání vody zaplnil celý tak jestli s tím máte někdo zkušenosti tak prosím napište díky

JE snad problem vymenik na chvili vysroubovat... dat ho niz... zavodnit... poradne ho poobracet at se uplne odvzdusni... a pak ho zase zavodnenej nasroubovat z5?

Presne tak. Nejlip je oddelat radiator, dat ho na lezato a hybat snim jako by ses snazil rozpustit maslo na panvi. (pouziju prirovnani z chipu, tak je to asi nejsrozumitelnejsi , jinak ten clanek chipu teda nic moc, ale aspon neco o vode)
    CPU: Athlon XP 2600+@3200+BARTON(200x11); MEM: 2x1GB INFINEON CL3.2 Dual; MB: MSI K7N2 DELTA2 Platinum; VGA: ATI SAPHIRE 9800Pro @ 405/378; HDD: HITACHI 500GB 7200rpm SATAII 16MB 7K500; DVD+-RW: NEC ND4550; MONITOR: 21" HP 1130 + 22" COMPAQ P1210; MOUSE: LOGITECH MX518; KEYBOARD: C-TECH KB-9848; CASE: 3R System R700 + 2xArctic Fan 12; POWER SUPPY: KME 350W (MODIFY); SYS: WIN XP SP2; COOLING: CPU, PUMP, TUBING: TT BIGWATER; GFX, NORTH BRIDGE: ZALMAN ZM-GWB1; RADIATOR: ŠKODA FABIA AC radiator BEHR; MONITORING: CM COOLDRIVE 4

ja nemam zaidny problem ani zo zavzdusnenim ani dolievanim...a tom mam radiator na case a cerpadlo dole...viz obrazok
    Přiložené obrázky Přiložené obrázky
    AMD Opteron 144, DFI LP UT nF4 Ultra-D, 1GB Corsair 400MHz, MSI GeForce 6600GT, 250GB WD2500KS SATAII Caviar SE16, NEC DVD_RW ND 4551A, Enermax Noisetaker 485W, Thermaltake WinGoV7000A

Nechces zrušit tu nástrčnou expanzku , stejne se do nich nic nevejde a použít jen tu co sis koupil ?
    Intel C2D E8400@3.6Ghz 1.26V , Gigabyte GA-P35-DS4 rev 1.1, Patriot 2x2GB DDR2-800 CL4, LC-Power 550W black, nVidia 9600GT - MSI-512-OC, Samsung 400GB Sata 16MB, 3x WD 7500AAKS, Samsung 183L SATA, Logitech MX3000, MS Wireless Laser Mouse 6000, Samsung 225BW 22", . Vodní chlazení CPU[s]+NB+GPU[/s].

No pánové tak to jste mně moc neporadily to co jste napsali už jsem zkoušel a upřímně řečeno tento způsob dolívání a odvzdušnění mně moc neba a tu nastrčenou expansku bych rád sundal ale zase bych musel řešit jak přidělat hadičku na vstup čerpadla no nic kdyby někoho něco napadlo tak prosím napište diky

Zkoušels otočit přívody v tom radiátoru (vstup zespodu výstup nahoře), nevím přesně jak vypadá, ale mohlo by to drobet pomoct.
    Jinak nevím proč by ti měla vytéct voda, pokud je expanzka dole - jestliže máš okruh utěsněnej aby se neměl kudy nasát vzduch, nemůže se nic vylejt.
    Pokud jsou nějaký ztráty (pokud máš silikonový hadice tak jsou), pak je stejně nejlepší expanzka nad výměníkem a slušný čerpadlo, který vzniklý bublinky po delší přestávce zase vyžene zpět do expanzky.
    Nevím ale jestli jsem ti nějak pomohl..
    PC: GA-EP45-DS3R | E8400 + Ninja | 8GB | 80GB SSD X25-M | Zotac 9500GT | Asus Xonar DX | 2x Hauppauge WinTV HVR-1300 | Enermax MODU82+ 525W | Lancool K1
    Foto: Canon 20D | Tokina 12-24/4 | Canon 24-105/4 L IS USM | Canon 50/1,8 | Giottos MTL3361 + 1301-621C | Nodal Ninja NN5

tak tak, otoc ten privod do radiatoru dolu, vystup nahoru, jak po nem muzes chtit aby se ti bublinky dostaly pryc z radiatoru, kdyz mas vystup dole ? to bys musel mit cerpadlo na povodne aby to vyfouklo ven....ty bublinky se vzdycky budou drzet nahore kdyz samovolne nemaji kam jit....a nebo jina rada - otoc celej case vzhuru nohama
    Naposledy upravil Jackin; 31.03.2006 v 12:42.

To yellowfly: a ake mas to cerpadlo a tu nastrcnu expanzku? inak v tej expanzke od galaxiho mi vydrzi voda asi mesiac...a to mam zbytocne dlhe silikonove hadice...takze unik vody tam je.
    AMD Opteron 144, DFI LP UT nF4 Ultra-D, 1GB Corsair 400MHz, MSI GeForce 6600GT, 250GB WD2500KS SATAII Caviar SE16, NEC DVD_RW ND 4551A, Enermax Noisetaker 485W, Thermaltake WinGoV7000A

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Proč mi nic nejede uplne plynule?
    Založil .:Goodman:. v sekci fóra ATI grafické karty
    Odpovědí: 39
    Poslední příspěvek: 01.01.2004, 15:39
  2. TV karta od Jetway-ovladače na 2000,XP úplně na nic.Co teď?
    Založil Pibik v sekci fóra Mutimédia
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 19.08.2003, 10:50
  3. Ako urobit vo WinMe uplne nezavislych pouzivatelov? - aj XP
    Založil Axel v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 13
    Poslední příspěvek: 30.04.2003, 08:19
  4. Jak jsme přemapovávali násobič na TB B0
    Založil Marty v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 98
    Poslední příspěvek: 09.03.2003, 06:47
  5. Padani do Windows pri 3Dmarku 2001 a Need for Speed