Nasiel som tento link: http://www.vrforums.com/showthread.php?t=44375
Je to presne moja karta, na ktoru chcem tento Vmod spravit, akurat neviem co je to tretie napatie VDDQ. Napatie GPU a DDR viem co je. Kamos mi vravel, ze to napatie VDDQ je signaling napatie - prepojenie medzi GPU a RAM na karte. To je potreba zvysit ak chcem pridat napatie aj do RAM aj do GPU -> je to naozaj tak? A dalej nejak neviem najst na tej stranke kontakt, na ktorych odmeriam aktualne napatia na DDR a GPU, jedno z nich je na tych kondikoch ale je to pre jadro, alebo RAMky? A napriklad na tomto obrazku je uz nahodeny potenciomter. Mam postupovat tak, ze tie dva kontakty, na ktore je ten potak pripojeny odmeriam medzi nimi odpor, pripajkujem tam potak a nastavim taku istu hodnotu ako som nameral medzi tymi dvoma kontaktami a potom pomaly znizujem odpor, takze vlastne zvysujem napatie? Opravte ma ak sa mylim, nie som v tom uplny amater, no to VDDQ som nejak jasne nepochopil. Na mojej Ti4600 ked som robil Vmod som na stranke nasiel odoftene vsetko detailne aj s hodnotami, len som pripajkoval potak + meral napatia a slo to... Dik za info![]()