Zdravim mam taku dilemu, ci kupit co sa tyka kvality Audigy 4 Bulk (ktory sa mi javi ako Audigy 2ZS s SNR mezdi Audigy 2 a Audigy 2zs 106db) , 7.1 zvuk ktory nepotrebujem a ma stylovy tenky dialkovy ovladac stoji cca 1900SK s DPH vo velkoobchode alebo kupit v internetovom obchode Audigy 2 Platinum EX ktory ma 6.1 zvuk, ale zato narozdiel od Audigy 4 bulk ma pozlatene konektory, a Externy panel s dialkovym ovladacom(ale menej vzhladnym starsim typom), ten externy panel vyzera super, ma vsak iba 102Db SNR(stoji o cca 400sk viac), SNR nieje vsetko tak sa chcem spytat ci ma horsie alebo podla Vas skoro rovnake prevodniky ta Audigy 2 Platinum EX, nakolko aj SNR zavisi od toho ake kvalitne prevodniky sa davaju, a jedna sa mi o to ze toto ma byt dar pre brata, Xfi je stale predrazena zbytocne, a on to na nahravanie a prehravanie hudby vyuzije, ale nahrat sa da aj na Audigy 4 Bulk, ( 7.1 zvuk nepotrebuje vobec).
Niekde si pamätam ze som cital ze v niektorych vlastnostiach je lepsia Audigy 2 ako 2zs takze ta A2ka Platinum EX sa mi vidi ako dobry darcek, s tolkymi moznostami, ak chlapec dostane chut skusat rozne pripojenia. Chcem kupit to najkvalitnejsie z tychto dvoch, za kazdu radu dakujem
P.S. pozeram ze Audigy 4 bulk ma prevodniky CS4382-KQZ a Audigy 2 ma napisane CS4382 ale neviem ci to znacenie KQZ maju alebo nemaju , mozno v tom maju rozdielne prevodniky, takto vyzeraju rovnako
A4 bulk mala v jednej ponuke na krabici napis 64bit drivers ready, co je tiez ok do buducnosti. Ak by mala ovsem tu podporu naozaj, i ked A2 vydane drivery pre 64bit by mala dostat tiez.