Stránka 1 z 2 12 PosledníPoslední
Výsledky 1 až 25 z 34

Téma: UV barva do wodnika

Standardní UV barva do wodnika

Pouzil bych normal zvyraznovac, s tim ze si nejsem jisty co to udela s okruhem, nekdo mi rikal ze se ma voda se zvyraznovacem prevarit, apod. A taky jestli to nebude chladit hur.

Ad. rozhodoval sem se jestli sem nebo do chlazeni. Ale jejikoz je to spis na paradu nez k uzitku tak sem... Tak pokud ot buide nejaky mo MODu trnem tak at si to presune kam chce....

Standardní

Taky sme o tym s kamosem jednou uvazovali a dospeli sme k zaveru, ze to jen zbytecne bude znecistovat okruh a za tu paradu to nestoji.
    Ten zpusob o vyvareni naplne ze zvyraznovace sme meli uplne stene, jak ty.

Standardní

Me de o to ze pokud to dobre bez nejakych veliky ztrat na chladicim ucinku pujde zvyraznovacem tak dobry. POkud ne tak si koupin nejakou tu srajdu z casekingu.

Standardní

Citace Původně odeslal Kazdic
    Me de o to ze pokud to dobre bez nejakych veliky ztrat na chladicim ucinku pujde zvyraznovacem tak dobry. POkud ne tak si koupin nejakou tu srajdu z casekingu.
    A preco by ti to malo zhorsit chladiaci vykon?Vsak ajtak 95% chladiacej kvapaliny bude stale voda, takze to urcite na teplotach nepocitis...
    AthlonXP 1700+ B0@2200mhz,1.825V(watercooled)|Abit NF7-SL ver.2.0 (watercooled)|Giga-byte Radeon 9000pro @ 320/300|Seagate 30GB|CD-RW Lite-On|RAM 384MB Twinmos 266mhz|WC: 2 erty waterbloks,Sicce Nova 800l/h,mosadzny radiator,silikonové hadice|

Senior Member Avatar uživatele Prokop
    Vliv
    294

Standardní

nazdar hosi
    zvyraznovac by se mel prevarit a pak je to PRY ok, ale ja bych si to do okruhu nedaval..
    taky jsem zkousel to originalni modre UV barvivo a nepral bych vam videt tu vodu po dvou tydnech pouzivani
    .

Standardní

nevim zda to nejak vadi ..dal sem to do okruhu a pohoda zadna zmena a to ze to mozna nekdy zasere okruh .... to je mi uplne sumafuk ...stejne to dle me na to nema vliv zadnej

jak to funguje

viz zde
    http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=73226&start=0

pravda foto s tou barvou ze zvyraznovaca je zde ...http://sweb.cz/tukancheez/Bigtower/06.JPG

Standardní

NO zas je pravda ze ty mas KP bloky, a ja a Prokop valime na Cascade, tady bych asi videl, prob. Ale co. Zkusit se ma vsecko, prip to proplachnu.

Standardní

NO zas je pravda ze ty mas KP bloky, a ja a Prokop valime na Cascade, tady bych asi videl, prob. Ale co. Zkusit se ma vsecko, prip to proplachnu.
    no ja mam spise smesku ja na CPU a GPU mam Aquacool ...chipest je KP cool ....ale co ... nezpozoroval jsem zadnej problem ...pravda mozna se to projevi casem na blocich ale to maximalne ze to bude spinavy od toho zvyraznovace....jak rika ale Prokop chce to vyvarit a nemel by byt problem

Standardní

Citace Původně odeslal Tukancheez
    no ja mam spise smesku ja na CPU a GPU mam Aquacool ...chipest je KP cool ....ale co ... nezpozoroval jsem zadnej problem ...pravda mozna se to projevi casem na blocich ale to maximalne ze to bude spinavy od toho zvyraznovace....jak rika ale Prokop chce to vyvarit a nemel by byt problem
    O to cisteni, ani tak nejde, jeste to pres neco pres ceno prefiltruju, treba pres kavovy filtr, Spis mi do o to jestli to nijak nesnizi ucinek chlazeni... myslim nejak vyrazne ne o 1 stupen

Standardní

Citace Původně odeslal Tukancheez
    O to cisteni, ani tak nejde, jeste to pres neco pres ceno prefiltruju, treba pres kavovy filtr, Spis mi do o to jestli to nijak nesnizi ucinek chlazeni... myslim nejak vyrazne ne o 1 stupen
    Na ucinnost chlazeni to nebude mit zadny vliv.

Standardní

to ci to vplyva na ucinok chladiaci sa spytaj skorej v chladeni a inak sa to tam uz velkrat riesilo
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Senior Member Avatar uživatele Klon
    Věk
    37
    Vliv
    276
    e4400@3Ghz(def.v.+BOX),Gigabyte GA-965P-DS3P, 2x1024 ADATA 800mhz, 7600gt pasiv,2x80gb RAID0
    Vodník v rekonstrukci, DIY repro ve výstavbě.

Standardní

@ MODi nejak ty 2 thready slepte dohromady, nebo tento zamcite, at to tu neni x krat. Ja uz svoje vim.

Senior Member Avatar uživatele Klon
    Věk
    37
    Vliv
    276

Standardní

foto hadicek v druhym thredu
    e4400@3Ghz(def.v.+BOX),Gigabyte GA-965P-DS3P, 2x1024 ADATA 800mhz, 7600gt pasiv,2x80gb RAID0
    Vodník v rekonstrukci, DIY repro ve výstavbě.

Standardní

Jestli jste nezjistily tak zvyraznovac obsahuje lih a lih zlepsuje chlazeni ja mam teda smes ve vodnikovy destilovana voda+lih+zvyraznovac a chladi to lip nez klasicaka destilka jenom toholihu tam musis dat pod 20% obsahu veskery vody jinak ti to pri vetsi teplote zacne horet. http://fajly.kgb.cz/PCT/117.jpg

Standardní

Mozes mi pls napisat skade mas ten zvyraznovac, respektive kde sa da nieco take zohnat ? A co ten lieh ? Nevyparuje sa ti rychlo stoho okruhu ? Ved ho mas otvoreny
    HP Compaq 8710p: T9300 | 4GB DDR2 | 250GB | Quadro NVS 320M @ 700/1730/950 |WSXGA+ 1680x1050 | Win7x64u ...

Standardní

lih se da sehnat vsude (v obi, v chemickejch potrebach atd.) a je lepsi si zavrit tu expanzku protoze se to rychle vyparuje

Standardní

Hmm ??

Ja som sa pytal kde sa da zohnat ten zvyraznovac (UV farbivo)

To, kde sa da zohnat lieh je myslim jasne
    HP Compaq 8710p: T9300 | 4GB DDR2 | 250GB | Quadro NVS 320M @ 700/1730/950 |WSXGA+ 1680x1050 | Win7x64u ...

Standardní

Citace Původně odeslal janko_hrasko
    Hmm ??

zvyraznovac se koupi v jakymkoliv papirnictvi - dobry sou centropeny, daj se pomerne snadno kuchnout a sou levny

Standardní

Hmm ??

zvyraznovac se koupi v jakymkoliv papirnictvi - dobry sou centropeny, daj se pomerne snadno kuchnout a sou levny
    Takže jestli tomu dobře rozumím, tak stačí koupit obyčejný zvýrazňovač, vyvařit náplň v destilce a pak bude voda po nasvícení UV světlem svítit?
    Ptal jsem se totiž všude možně po UV sens fixách a vždycky na mě koukali jak na blba, i když to existuje, jen se to asi nedá moc dobře koupit (u nás)...
    Desktop: Intel C2Q Q9300 ASUS Striker Leadtek GeForce 8800GTX 2 x A-DATA 2GB DDR800+ Extreme Edition 2 x Samsung Spinpoint 320GB (RAID0) Creative X-Fi Creative G500 Pro-gamer Gigabyte Aurora 3D 570 Thermaltake Toughpower 750W Samsung SyncMaster 226BW Microsoft Habu Microsoft Reclusa Logitech MOMO Racing Wheel
    Notebook: DELL Studio 1535
    Mobil: SonyEricsson W910i

Standardní

Citace Původně odeslal *VIPER*
    Hmm ??

Takže jestli tomu dobře rozumím, tak stačí koupit obyčejný zvýrazňovač, vyvařit náplň v destilce a pak bude voda po nasvícení UV světlem svítit?
    Ptal jsem se totiž všude možně po UV sens fixách a vždycky na mě koukali jak na blba, i když to existuje, jen se to asi nedá moc dobře koupit (u nás)...
    jasne ze bude stacit. jednoduse se presvedcis kdyz tim fixem cmarnes na papir na ten pak nasvitis UV a svitit bude.

Standardní

jasne ze bude stacit. jednoduse se presvedcis kdyz tim fixem cmarnes na papir na ten pak nasvitis UV a svitit bude.
    To mě taky napadlo, jen co jsem koukal na modré zvýrazňovače, tak mi nepřipadaly moc barevně výrazné, asi by to chtělo tu vodu přibarvit ještě něčím (třeba inkoustem nebo tak), aby to bylo modré i bez nasvícení...
    Ale je otázka, jestli by to svítilo i pak, kdyby tam bylo víc barviv...
    Desktop: Intel C2Q Q9300 ASUS Striker Leadtek GeForce 8800GTX 2 x A-DATA 2GB DDR800+ Extreme Edition 2 x Samsung Spinpoint 320GB (RAID0) Creative X-Fi Creative G500 Pro-gamer Gigabyte Aurora 3D 570 Thermaltake Toughpower 750W Samsung SyncMaster 226BW Microsoft Habu Microsoft Reclusa Logitech MOMO Racing Wheel
    Notebook: DELL Studio 1535
    Mobil: SonyEricsson W910i

Standardní

Citace Původně odeslal *VIPER*
    To mě taky napadlo, jen co jsem koukal na modré zvýrazňovače, tak mi nepřipadaly moc barevně výrazné, asi by to chtělo tu vodu přibarvit ještě něčím (třeba inkoustem nebo tak), aby to bylo modré i bez nasvícení...
    Ale je otázka, jestli by to svítilo i pak, kdyby tam bylo víc barviv...
    tady zas problem v tom ze pokud chces aby to bylo hodne vyrazny i bez nasviceni tak ot musis udelat vic koncentrovany. A je zas problem ze se ti muzou ty castecky usazovat v okrukhu. Ja mam vodu spis nakovou nazloutlou a ani to neni moc na svetle videt. A pod UV je to sila. Spis se asi podivel po nejakym orig UV barvivu.
    Jestli mas bloky jenom obyc hada taky by to nemelo byt problem. Ale ke cascade rozhodne nedoporucuju.

Standardní

Ja mam zelenou a pod UV sviti zlute

Standardní

Tak mam problem ... dal som 5 zvyraznovacov (3zelene+2zlte) do 1,5l destilky ... to cele som prevaril (varil som as 5minut) a dal do okruhu. Vsetko bolo super a bol som velmi nadseny ako to vyzera aj s UV ale aj bez. No po dvoch dnoch sa poriadne pozriem na vodu a nechapem ... voda je asi o 50% menej sfarbena ako ked som naplnoval okruh a vobec nechapem cim to moze byt.
    Mozno to bude v radiatore ale fakt neviem ... je to proste haluz. Nemate niekdo podony problem ?

PS : necham to este par dni takto a uvidim ci sa to bude este zhorsovat alebo nie, ale zatial piste ak mate nejake skusenosti stymto.

EDIT : myslite ze to mohlo byt aj nevhodnou znackou zvyraznovaca ?

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání