Nema nekdo zkusenosti s nejakym pokladnim systemem do restaurace?...shanim pro kamose nejakej system, kterej mu pobezi na normalnim kompu....
Potreboval bych nejakej tip, protoze tech softu je docela dost...diky za rady
Nema nekdo zkusenosti s nejakym pokladnim systemem do restaurace?...shanim pro kamose nejakej system, kterej mu pobezi na normalnim kompu....
Potreboval bych nejakej tip, protoze tech softu je docela dost...diky za rady
Q6600_G0@3800MHz , P35-DS4, 4GB Corsair twinX XMS2 , HD3850 1GB, 4TB disk space wc by RadekB, wc K&P CPU, + REKORD výměník, Fortron 650W
Radši, ať se vyhne "Ekonomickému systému TRELL", doporučit bych ho mohl snad jen pokud to chce provozovat na jediném PC
Verzi Client-Server neznám tu hanit nebudu,
ale "Nejčastěji prodávaná verze - 1PC pokladna, 1PC sklad a kontrolní pracoviště či notebook majitele" nebo "2 pokladny + sklad" (sdílená síť) nedoporučuju, je to dost zabugovaný - nejednou jsme po šichtě museli "ručně" přepočítávat uzávěrku, o chybách množství ve skladu nemluvě...
Trell mi připadá jako diplomová práce a ne jako profesionální SW![]()
Naposledy upravil Hasich; 19.12.2006 v 21:09.
HW přichází a odchází, já zůstávám :-)
Prave ze potrebuju jedno pc jako pokladnu, pak neco do kuchyne na tisk objednanych jidel a to je vsechno....
ono o tom Trellu taky neco rika, ze je o dost levnejsi nez ostatni systemy na ktery jsem narazil na netu....vetsinou stojej kolem 10000 na 1 pc
Q6600_G0@3800MHz , P35-DS4, 4GB Corsair twinX XMS2 , HD3850 1GB, 4TB disk space wc by RadekB, wc K&P CPU, + REKORD výměník, Fortron 650W
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)