Ahoj vsetci, potrebujem radu na nejaky freeware ktory dokaze zmenit DTS na 5.1 alebo stereo. Dikes
Ahoj vsetci, potrebujem radu na nejaky freeware ktory dokaze zmenit DTS na 5.1 alebo stereo. Dikes
Tak to jsme dva, tohle téma mě taky zajímá, zatím se mi to nedaří.
PC: HD3870 SCS3 pasiv, AMD X2 5000@6400 BlackEd MA790X-DS4 UD2, 4GB/1066, Win7 64bit, WD Raptor 74GB+WD 250GB, Samsung 206BW 16:10, Maya 44 MKII
Problem je to pre mna preto, lebo som kupil vcera nove dvd a tam DTS funguje iba pri zapojeni cez digital koaxial do zosilovaca, pokial to nie je zapojene, DTS nefachci. Na zosilovaci vsak digital in nemam (mam starsi ,asi 5 rocny stereo zosil NAD 320).Původně odeslal Aliencz
Já bych zase rád archivoval něktré origoš hudební DTS co mám do WAV, nebo MP3, abych to mohl poslouchat i v autě, nebo v práci.
Je to sice s křížkem po funuse, ale v tvém případě to byl pěkně unáhlený nákup. Když máš jen stereo, tak si máš dát sakra majzla, aby Ti DVD player dekodoval DTS na analogový výstup.
No nic, stane se. Tak uvidíme, jestli nám někdo poradí. Já zatím solidní soft, který by to uměl, nenalezl.
PC: HD3870 SCS3 pasiv, AMD X2 5000@6400 BlackEd MA790X-DS4 UD2, 4GB/1066, Win7 64bit, WD Raptor 74GB+WD 250GB, Samsung 206BW 16:10, Maya 44 MKII
na starom dvd (taka nic moc sunka) to dekodovalo priamo na stereo, tak som s tym nepocital ze to bude ine
Hm, HW dekodéry pořád ještě nejsou na palubě velkého množství i značkových DVD přehrávačů. Ve tvém případě bych se toho zbavil (můžeš upřesnit co jsi to koupil) a koupit jiný, nebo se to pokus vyměnit u prodejce. Řešit to přepalováním - převodem do čitelného formátu nemá docela cenu, je to pakec a přitom ztrácíš určíté procento původní kvality záznamu.Původně odeslal Ogrediablo
kvoli dvom filmom co mam v DTS (jedna sa o japonske anime) predsa nebudem predavat dvd ktore som kupil vceraInac mam vsetko bud v stereu alebo 5.1, to fachci bez problemov.
Pokud by ses na to díval takhle, tak to asi ne, je pravda, že pokud si budeš pálit disky sám, tak si uděláš takovou stopu, kterou potřebuješ a DTS vynecháš. Kupované disky mají povětšinou k DTS stopě ještě nějakou jinou. Jde spíš o budoucnost. Já např. preferuji DTS a poslouchám i DTS-CD a DTS stopy na DVD-A ..... to už ale není pro klasické stereo. Asi máš poravdu, ve tvém případě to postrádá hlubší smysl. Sorry.Původně odeslal Ogrediablo
V pohode. Myslim ze taky freewaew soft asi neexistuje, ide tu predsa o autorske prava. Mozno nieco drahsie by to mohlo mat v sebe implantovane, ale to je tiez malo pravdepodobne, jedna sa o downgrade zvuku, takze to asi nema zmysel davat do softov.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)