Chystám se stavět vodníka a vidím to takhle :
- bloky od Radka-B
- expanzka od Trodase nebo Galaxi
- chladič na HDD taky od Galaxi (doufam ze ten elox je komplet i zevnitr)
- hadice 10/14 silikon z Gumexu
- fitinky komplet aj do bloku plastový nástrčný od Legris (doufám že přes Foresta), akorát nevím estli závit 1/2" nebo 3/8" se vleze do plexi na bloku, pro CPU asi jo ale zbytek ? musim se domluvit s Radkem-B...
No a v čem nemám jasno je čerpadlo:
- Hydor Selzt L20, jenze na nej kde kdo nadava, tak nevim nevim, chci mit jistotu ze se mi prutok nezastavi kvuli vadnymu cerpadlu za pul roku
- Eheim 1048 s relátkem od Ertyho (cca kolem 1800,-)
- a nebo za ty prachy uz skoro mam Oase AP700 12V (2028,-Kč) viz. http://www.jsc-computers.cz/index.ph...e4887d9d07b704
, jenze nemam zadne reference jak sou dobry....nebo uz rovnou AP900 ? Jenomze nekradu a mam i jine zajmy nez pc...
a taktež radiator na jsc-computers
- Alphacool Radiator NexXxoS Xtreme II nebo III
- Alphacool Radiator NexXxoS HC240-LE nebo HC360-LE
Vycházi skoro stejne kolem 1300,- a 1600,- ale nevim kterej typ, mate je nekdo ? Jeste jsem premyslel o tech EVO, ale kritika je trocha strhala. Co s tim chladite ? Ja chci chladit A64 s754 2800+ 1,8Ghz@2,4Ghz zatim, strop to ma vys asi na 2570Mhz pri 1,5V ale zatim jedu s rvoucim boxerem na 52°C load...
Kdo mate zkusenosti pliz poradte, nechci zbytecne vyhazovat prachy oknem. Expanzka a radiátor nejspíš budu mít zezadu (malej case a big se mi nelibi), na bocnici nebrat to se pak neda monovat v pc nalezato. Na nejakou domaci rucni upravu dilu nebo radiatoru z aut zapomente nemam na to podminky ani vybavu, co nejde udelat z papiru a lepici pasky, to nemam...nedelam si srandu. Taky mam rad trocha estetiky a to uz clovek musi umet.