Výsledky 1 až 18 z 18

Téma: Sháním skříň poradíte?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Sháním skříň poradíte?

Zdravím. Hledám pořítačovou skříň. Měla by splňovat následující parametry:
    6 externích 5,25" pozic
    minimálně dvě 5,25" pozice interní
    a mělo by se jednat o provedení big tower (potřebuji místo nad zdrojem).
    Zatím by šla tahle case od chieftecu
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30949
    ale chybí mi tam ty interní 5,25" pozice. Myslíte že by to bylo težký tam dyžtak nějak domontovat? Nebo víte o jiných skříních co by vyhovovali?
    Díky moc
    Naposledy upravil BananaYoe; 23.12.2005 v 22:26.
    Když si představím, že jedna operace dnes procesoru trvá cca 0.000000001 sec, že během mrknutí oka dokáže 80.000.000krát přesunout čísla mezi registry, sečíst a odečíst je, během toho současně pětatřicetkrát překreslit všech 995.328 bodu na obrazovce a ješte si 130.000x ověřit, jestli jsem náhodu mezitím nestiskl klávesu nebo nepohnul s myší - tak se prostě musím zeptat:
    co ten Word už minutu KU*VA dělá ?!!!

Senior Member Avatar uživatele Perfect_
    Věk
    37
    Vliv
    272

Standardní Re: Sháním skříň poradíte?

A k čemu ty interní pozice potřebuješ? Přece, když neodděláš tu záslepku, tak jsou interní ne?
    pc i5, etc.
    ntb i5, etc.

No protože na těch externích šest už mám komponenty a mám ještě dva disky v silentblocích do 5,25 pozice a ty klidně můžou být interní. Kapiš?
    Když si představím, že jedna operace dnes procesoru trvá cca 0.000000001 sec, že během mrknutí oka dokáže 80.000.000krát přesunout čísla mezi registry, sečíst a odečíst je, během toho současně pětatřicetkrát překreslit všech 995.328 bodu na obrazovce a ješte si 130.000x ověřit, jestli jsem náhodu mezitím nestiskl klávesu nebo nepohnul s myší - tak se prostě musím zeptat:

Senior Member Avatar uživatele Perfect_
    Věk
    37
    Vliv
    272

Jasný, já to chápu, ale jen mi vrtalo hlavou proč zrovna interní. Můžou být tedy i externí, takže co něco takovýho http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=33054 ? A čím těch 6 pozic zaplácáš?
    pc i5, etc.
    ntb i5, etc.

ziaden case s "internymi" 5,25 poziciami neexistuju, s takymito uchylnymi potrebami si mozes kupit leda tak cosi, co ma 5,25 od vrchu az dole (par ich je) a vobec, preco to je sakra v ost. hw a preco to ma tak debilny nazov? premenuj to, ja to presunem ... > MOVE
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Právě tyhle case jako ten zmíněný Aerocool mě nevyhovují protože jsou to normál midletowery. Něco podobného jsem měl vyhlídnutýho u thermaltaku ale jsou malý. Potřeboval bych něco stejně velkýho jako big tower. Prostě aby byl kus místa ještě nad zdrojem.

Jinak ty zálepky zaplácám tímhle
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=33513
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=34671
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=33514
    + dvě mechaniky.
    A k tomu potřebuju ještě dvě 5,25 pozice na hadry v silentblocích. Je jedno jestli interní nebo externí. A s tím že interní 5,25 neexistujou sem se asi zpletl protože sem viděl interní 3,5 pozice tak sem myslel že dělají aji 5,25 ale jak říkám je to jedno jestli in nebo ex prostě něco abych tam tohle všechno napasoval a ještě mě zbylo místo nad zdrojem na další pytloviny.

Senior Member Avatar uživatele MaWa
    Věk
    42
    Vliv
    282

proc ti nevyhovuje armor, kandalf, tai.chi, stacker ?
    Oficiální distributor AlphaCool pro ČR a SR...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Shanim nekoho na rozhovor pro jeden ezin
    Založil s_007 v sekci fóra Case modding
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 09.06.2003, 21:15
  2. Sháním anglicko český překladač
    Založil Erda v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 10.04.2003, 19:08

Pravidla přispívání