Chcel by som vymenit moju mechaniku v notbooku (Panasonic UJ-845) za Toshibu SD-R6572M len neviem ci ta mechanika bude pasovat do toho notbooku!
Chcel by som vymenit moju mechaniku v notbooku (Panasonic UJ-845) za Toshibu SD-R6572M len neviem ci ta mechanika bude pasovat do toho notbooku!
AMD Athlon XP1700+ JUIHB, CoolerMaster DP5-7JD1B, Epox 8RGA+, 256 MB RAM PQI 333 MHz, 40 GB WD 2MB cache, CRW Asus 4012A,
No, myslim, že ti na toto nikdo nedokáže 100% odpovědět...Původně odeslal Johnny5
Zeptej se (klidně i prostřednictví emailu) na podpoře Aceru![]()
no konkretne u notebookov IBM je mechanika Panasonic UJ-840 kompatibilna s NEC ND-6650A, ktory som si do notebooku strcil pred par dnami miesto DVD-ROM Hitachi GD-S200, takze bych sa pozrel ake su rozdiely v specifikacii (rozmery) medzi 840 a 845 a ak su datove konektory a sroby rovnako tak by velmi pravdepodobne ten NEC ND-6650A mal fungovatPůvodně odeslal Johnny5
ja som si kazdopadne mechaniku objednal radsej z inetshopu kde mas vzdy moznost vratit tovar do 14 dni, obzvlast v pripade NEC ktory ti pride len v sacku tam naozaj nemas co poskodit na prislusenstve/baleni...
obaval bych sa nanajvys ci ju rozozna BIOS a ci ten notebook nepouziva nejake nestandardne prehodene nastavenie master/slave ktore by sa muselo riesit zmenou firmware ci v horsom pripade hardcore upravou (to uz radsej nie)
ako som prehadzoval mechaniku aj s fotkami je u mna na weblogu
Naposledy upravil Markoff; 17.07.2011 v 10:28.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)