Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: NV40 a Nforce3 win98 problem

Senior Member Avatar uživatele DOC_ZENITH
    Vliv
    268

Standardní NV40 a Nforce3 win98 problem

Lidi mam takovej problém. Zaboha se mi nedaří rozjet jakokoliv kartu s jádrem NV40 pod win98se na mainboardu s nforce3 250/ultra chipsetem. Zkoušeno na více deskách. Prostě to nejde. Karta je v 3D nestabylní. Buďto hra spadne, nebo zatuhne, obvykle do 20ti sekund hraní. AGP na 4x jsem zkoušel, fastwrites taky, prostě všechno. I víc driverů na grafiku. Ani ty poslední 81.98 nic nepřinesly. Fur t to nejde. OS jsem zkoušel celej přeinstalovat - nic. Drivery na chipset fungujou dobře a jiný grafický karty jdou bez problémů ( Voodoo4, Radeon 7500, GF4Ti, GF FX 5900XT, Radeon 9800 ,prostě všechny ne NV40 karty jedou). Zároveň jsem zkoušel tuhle grafiku na VIA KT133 taky pod win98 a jde tam naprosto v pohodě. Pod win XP jde naprosto v pohodě.

Prostě už nevim co.

Funguje tahle kombinace tady někomu? A jestli jo, co přesně používáte za drivery - chipset/VGA.

Díky.
    The best Unreal Tournament maniac.

Moderátor Avatar uživatele Masster
    Věk
    42
    Vliv
    355

Standardní Re: NV40 a Nforce3 win98 problem

Opravdu jsou ty Win98 v dnesni dobe nutne?

Ja se ani nedivim, ze mas problemy, na podporu Win98 se uz delsi dobu kasle.
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

Senior Member Avatar uživatele DOC_ZENITH
    Vliv
    268

Standardní Re: NV40 a Nforce3 win98 problem

No asi takhle neni to kritickej problém. Mám v PC 98 i XP už 2 roky. Ty 98 byly v dezolátnim stavu a sloužili prakticky jen k tomu, abych z nich opravoval ty XP když skolabujou. Ale teď jsem je přeinstaloval a dal do kupy a tohle je teď jedinej problém co v nich mám. Chci aby oba ty systémy byly provozuschopné v hrách. Vím o tom problému už od dob mé první NV40 ale nikdy jsem s tim nepohnul. Mě prostě jen zaráží, že NV40 na Nvidia chipset nefunguje, jinak ale jiný grafiky, nebo tuhle na jinej chipset všechno jde. Nechápu to. Prostě jen hledám, jestli je vůbec někdo, komu to funguje.
    The best Unreal Tournament maniac.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Problém Asus A7N8X-E Deluxe -- Grafika bo paměti?
    Založil Zdeno2K4 v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 14
    Poslední příspěvek: 12.04.2005, 20:22
  2. Velmi zahadny problem... ALi M1621
    Založil Spirit v sekci fóra SiS a ostatní čipové sady
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 14.11.2004, 22:36
  3. Problem i865 S-ATA win98 a SW
    Založil ferdanm v sekci fóra Intel čipové sady
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 17.08.2004, 22:46
  4. Problém s refresh ve Win98