Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: MSI Geforce FX5900XT Podivne Pískanie

Standardní MSI Geforce FX5900XT Podivne Pískanie

Pri praci vo windows alebo pri rolovani webových stranok a pri hrani mi grafika vydava take piskave zvuky dokonca aj pri pisani textu teke c c c uz som menil dosku lebo som si myslel ze nejaka suciastka ale tarez mam novu a tiez to popiskava neviem ci je to vada alebo co lebo funguje ako ma ziadne artefakty nic vsetko ok .Za radu vopred Dik

Standardní

Můžu ti říct jedině to, že je to opravdu grafikou, je to typický pro MSI GeForce FX 59x0,. 5950 Ultra mi to dělala taky. Pokud ti to vadí a karta je v záruce, zkus se zeptat prodejce, jestli by ti to uznal jako reklamaci a nevyměnil za něco jinýho.
    senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy

Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci
    (tj. ikonka s vahami pod avatarem)

Standardní

zkus tu grafiku dát na jinou 12V větev (nejlépe na zatíženou)
    ASUS Rampage II GENE + Intel i7-920 @ 3.8 GHz + Noctua NH-U12P SE1366
    6GB RAM OCZ Intel Extreme XMP 1600MHz / Gainward Geforce GTX470 SLI
    1x30GB SSD OCZ Vertex Turbo (system) / 2x30GB SSD OCZ Vertex RAID 0 (games)
    23.6" Acer GD245HQBID + 3D Vision / PSU Nexus RX-8500 850W / Asus OC STATION

Standardní

skusil som ju pustit bez externeho napajania a je ticho a uz to nerobi tomu vobec neni pochopenia.Ale ked ju pripojim na zatazenu vetev napr na spolocny s HDD tak tiez piska.Pred 2mesiacmi mi skoncila reklamacka tak neviem

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání