Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Forsa 6600

Standardní Forsa 6600

pekny den, mate niekto nejake info o karte FORSA GeForce 6600, 256MB DDR, PCI Express? Cip je jasny, skor mi ide o pretaktovanie, hlucnost...

Senior Member
    Věk
    40
    Vliv
    0

Standardní

videl jsem FORSA 6600 128MB do agp...a je to shit, lepe si priplatit za nejakou lepsi znacku

Senior Member Avatar uživatele Perfect_
    Věk
    37
    Vliv
    272

Standardní

Citace Původně odeslal DemEND
    videl jsem FORSA 6600 128MB do agp...a je to shit, lepe si priplatit za nejakou lepsi znacku
    V čem je to konkrétně shit? Samozřejmě asi nepůjde přetočit, ale na default pojede, tak jak má ne? Nebo jsou nějak víc poruchový?
    pc i5, etc.
    ntb i5, etc.

Senior Member
    Věk
    40
    Vliv
    0

Standardní

Citace Původně odeslal Perfect_
    V čem je to konkrétně shit? Samozřejmě asi nepůjde přetočit, ale na default pojede, tak jak má ne? Nebo jsou nějak víc poruchový?
    zdal se mi horsi obraz (nevim, mozna subjektivni dojem...)
    na default by samozrejme mela pracovat ... ale jak je zvykem u neznackovych soucastek tak bude mit vetsi poruchovost (treba budes mit stesti na kus...)

Senior Member Avatar uživatele Perfect_
    Věk
    37
    Vliv
    272

Standardní

Citace Původně odeslal Perfect_
    zdal se mi horsi obraz (nevim, mozna subjektivni dojem...)
    na default by samozrejme mela pracovat ... ale jak je zvykem u neznackovych soucastek tak bude mit vetsi poruchovost (treba budes mit stesti na kus...)
    Já si to koupit nechcu, ale vím, že jsem to zahlíd a bylo to nějak podezřele levný , ale ten horší obraz to asi vysvětluje...
    pc i5, etc.
    ntb i5, etc.

Standardní

no forsu som nechal tak,kupil som gainward 6600 256mb... len ma stve ze nemali golden sample s rychlejsimi pomatami

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání