Zdare som taky oneskorenec mam duron 750@1000 ide v poho aj na 1133mhz ale.... Mam problem s chipsetom pretoze na mojej doske(ecs k7s5a) mi nebezi na 150mhz este na 147 bezi v poho ale nad 150 ho nedostanem zkusal som 333mhz ramky zlepsil som chladenie na chipsete a nepomaha.
Ked zapnem comp tak nabehne ale po restarte nie ,musim ho najprv na chvilu vypnut.No a kedze 147mhz fsb zase nemozem vyuzivat kvoli TV karte(zhorsi sa signal) tak jedina moznost ako ho dostat vyssie CPU je zmena multiplikatoru.Doska to nepodporuje a tak to musim urobit rucne cez mostiky L6 L4 L3.No a v tom je problem, kedze je to stara tematika tak sa to tazko hlada po strankach a jediny ako tak rozumny navod som nasiel tu ale nesedi mi popis. L6 zmenit neni problem ale nesedi mi menenie L3aL4 v popise na tejto stranke(www.overclocking.cz-jak na durona) ked menia nasobic zo 6 na 8.
Ked menia vlastne nastavenie BP_FIDu podla FIDka.Menia durona 600(0110-FID)na durona800(1010-FID).No takze podla navodu FID zacarbem ceruzkou alebo pouzijem izolepu.Ale podla mna BP_FIDko v navode nesedi,urobia z neho 0111.
Dalsi problem jak to rozpojim na L3,4Uzemnovanie sa mi zda celkom logicke nakreslim si tam ciarku a uzemni sa to ale nezda sa mi logicke ze ked privediem prud na uzemnene spojenie tak ze zrazu dostanem 1 kedze to je furt,podla mna,uzemnene.Takze moj problem je jak zmenit moj multiplikator zo 7.5 na 8.5 popripade az 9-9.5.
CPU podla mna moc nehreje na 1100 ma max okolo 54C(hranie starcraftu-stare hry a dosovske programy najlepsie varia CPU) ale skor 51(win programy)