Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: Kde mi opravi ulomeny pin?

Member Avatar uživatele gumas
    Věk
    40
    Vliv
    264

Standardní Kde mi opravi ulomeny pin?

Hezky den!

Nevim, jak se to mohlo stat , ale mam na redukci Asus CT-479, viz obr http://www.x86-secret.com/pics/diver.../ct479-10b.jpg, ulomeny jeden z tech 478 pinu.

Chci se zeptat, jestli nevite o nekom schopnem, popr. o nejake firme (zlatnictvi, ci pod.), kdo by mi to byl schopen opravit, nejlepe v Praze

Diky moc za pomoc, popr. za rady.

Standardní

a vadi ten pin? pozri specifikaciu pre p4 co ten pin ma robit
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Standardní

Citace Původně odeslal MadCap
    a vadi ten pin? pozri specifikaciu pre p4 co ten pin ma robit
    Asi vadi, mel jsem doma na testy jeho procesor a redukci a diky te redukci se neuklada nastaveni biosu.
    CPU Core i5-750 @ 4 GHz, CPU cooler Noctua NH-U12P SE2, Mainboard Gigabyte p55-UD4
    Memory 2x2024MB G.Skill RipJaw 2000MHz, GPU MSI GTX460 1GB Cyclone, HDD Intel x25-M 80GB + WD6400aaks
    Case
    Antec P182, PSU Enermax modu82+ 525W, LCD HP LP2475w

CPU Core i5-750 @ 4 GHz, CPU cooler Noctua NH-U12P SE2, Mainboard Gigabyte p55-UD4
    Memory 2x2024MB G.Skill RipJaw 2000MHz, GPU MSI GTX460 1GB Cyclone, HDD Intel x25-M 80GB + WD6400aaks
    Case

Věk
    40
    Vliv
    264

Standardní

Tak jsem vyhledal, co ten pin dela:

Je to pin AF-26 a dela SKTOCC#,
    tj. "Socket Occupied will be pulled to ground by the processor. System board designers may use this pin to determine if the processor is present."

To docela vysvetluje, proc se pri pouziti teto redukce neustale resetovalo nastaveni BIOSu a hlasilo "New CPU has been detected"

Ted tedy, jak ho vcil dostat zpatky, resp. kde mi s tim pomuzou?

Standardní

Citace Původně odeslal gumas

tj. "Socket Occupied will be pulled to ground by the processor. System board designers may use this pin to determine if the processor is present."

To docela vysvetluje, proc se pri pouziti teto redukce neustale resetovalo nastaveni BIOSu a hlasilo "New CPU has been detected"

No vidis, zajimalo by me, jestli jsi tam ten pin mel, kdyz jsi ji kupoval, protoze ti to delalo uz od zacatku, vid?
    Case

Senior Member Avatar uživatele Strby
    Vliv
    274

Standardní

Citace Původně odeslal gumas

tak co resis najdi vyvod pinu hod ho natvrdo na zem a bude to hlasit cpu present furt
    my friend on the road: IBM R61 + Octavia Combi TDI

Věk
    40
    Vliv
    264

Standardní

Citace Původně odeslal Krimi 2000

No vidis, zajimalo by me, jestli jsi tam ten pin mel, kdyz jsi ji kupoval, protoze ti to delalo uz od zacatku, vid?
    Presne tak, delala to od sameho zacatku, takze mam docela podezreni
    Co se da delat, musim to nejak spravit.. vyreklamovat to urcite nepude

Citace Původně odeslal Strby
    tak co resis najdi vyvod pinu hod ho natvrdo na zem a bude to hlasit cpu present furt
    Eee? Mohl bys to nejak rozvest? Vzhledem ke sve technicke "zdatnosti" toto asi nejsem na techto titernych pinech schopen zrealizovat, ale mozna jsem to akorat nepochopil. Diky.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání