Caute, vlastnim ctecku pametovych karet Sandisk ImageMate 12v1. Mam pametovou kartu SD Transcend 1GB 45x, ktera ve ctecce funguje bez problemu a zapis probiha pekne rychle tak jak ma. Ale kdyz pouziju druhou kartu co jsem si koupil SD Pretec 1GB Cheetah 133x, tak ctecka na kartu zapisuje max 800kB/s, pritom maximalni rychlost karty je cca 20MB/s, vim ze zapis nebude realne tech 20MB/s, ale aby to jelo jenom 800kB/s se me moc nelibi. Chyba v karticce nebude, protoze jsem ji zkousel vymenit a problem se opakuje, zkousel jsem i pujcenou A-Data 1GB 150x a tam byla max rychlost jen 400kB/s. Trosku me ale zarazilo, ze kdyz ctecku nasdilim v siti a zacnu na tu kartu kopirovat z jineho pc, tak zapis jede rychlosti kolem 10MB/s. Nesetkal jste se s timto problemem nekdo? Treba i u jine ctecky od jineho vyrobce?
Zajimalo by me cim to muze byt zpusobene a jestli treba nedelam neco spatne. Ctecku jsem zkousel pripojit i k jinemu PC a dela to to stejne.
Co si o tom myslite? Je to na reklamaci nebo se to da vyresit nejak jinak? Treba jsem nejakou malou blbost pozapomel
Prosim poradte co mam delat. Diky moc.