Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Mistrovství v C++ - vyresena programatorska cviceni

Standardní Mistrovství v C++ - vyresena programatorska cviceni

Nevite nekdo, kde najdu vyresena programatorska cviceni z knihy Mistrovstvi v C++?? Myslel jsem, ze je to jsou soubory SourceCode.zip nebo CompleteCode.zip ze stranek nakladatelstvi ComputerPress (konkretne tady) Ale tam jsou jenom ruzne zdrojove kody, ktere se predkladaji pri studiu pro pochopeni latky. Nasel jsem sice vyresne cviceni na strankach nakladatelstvi Sams, ale za prve je to anglicky (to by ani zas tak moc nevadilo), ale hlavne tam nektere chybi a nektere tam jsou jine.
    CPU AMD Opteron 144@148 :: MB DFI Ultra Infinity nF4 :: RAM A-DATA 512MB 400MHz :: VGA Sapphire ATi Radeon X550 128MB, HDD WDC WD2500KS 250GB, WD 40GB, Segate 80GB :: DVD+-RW LG GSA-4163B :: CD-RW Lite-ON LTR-40125S :: LCD Samsung 940BW

Standardní

Nevím jak ty, ale já mám Odpovědi na opakovací otázky v Dodatku J str 937

Mistrovství v C++ podle všeho první vydání

Standardní

Ehm, no to ja mam samozrejme taky, ale ptam se na PROGRAMATORSKA CVICENI (a ne na otazky k opakovani)
    CPU AMD Opteron 144@148 :: MB DFI Ultra Infinity nF4 :: RAM A-DATA 512MB 400MHz :: VGA Sapphire ATi Radeon X550 128MB, HDD WDC WD2500KS 250GB, WD 40GB, Segate 80GB :: DVD+-RW LG GSA-4163B :: CD-RW Lite-ON LTR-40125S :: LCD Samsung 940BW

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání