Neslyšel někdo o této technologii?Mě se o tom jen zmínil kolega z fora,podrobnosti neví...víte někdo jak to má fungovat,atd..?
Neslyšel někdo o této technologii?Mě se o tom jen zmínil kolega z fora,podrobnosti neví...víte někdo jak to má fungovat,atd..?
Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 ProfessionalBlondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.
No ehm, ale co to dela ve zvuku - GPU = Graphics Processing Unit![]()
Audiotrak Prodigy HD2 (2xOPA2134PA + LT1364) => Little Dot I+ (WE408A + AD8022) => Sennheiser HD555@595
Asus Xonar D1 => Technics SU-A800 => Tesla 2xARN6608 + ARV-104
AA kam jinam to patří když se mi jedná o zpracování zvuku? To je opravdu genialní odpověd
Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 ProfessionalBlondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.
Sorry - sem nejakej prepracovanej - nevsiml sem si toho zvuku - myslel jsem obecne zpracovani nejakych dat v grafarne![]()
![]()
Kazdopadne o zpracoani zvuku grafarnou sem moc neslysel
- by musela byt PCI-e - AGP umi dat. prenos pouze jednim smerem - zpracovana data by se blbe prenasela z videopameti zpatky do system. pameti.
- zpracovani zvuku pro dnesni CPU uz tolik narocne neni, myslim ze zvladnou velke mnozstvi efektu v realtime - co se tyce zpozdeni, nemyslim se, ze zpracovani v graficke karte by tomu nejak pomohlo
- navic na zvuk existuje velke mnozstvi DSP procesoru (at. uz DSPcka typu SB Audigy nebo nejake akceleracni karty pro VST pluginy)
Videl jsem nejake materialy o zpracovavani velkeho mnozstvi dat grafarnama - napr. nejake statisticke vypocty - data se nahrala jako textura a pak se na ni delaly nejake vypocty - grafarna je dnes hodne paralerizovana, v nejakych ohledech je radove rychlejsi nez CPU, ale na zpracovani zvuku .. nevim, nevim
(kazdopadne sem zvedavej co k tomu povi nekdo jinej)
Audiotrak Prodigy HD2 (2xOPA2134PA + LT1364) => Little Dot I+ (WE408A + AD8022) => Sennheiser HD555@595
Asus Xonar D1 => Technics SU-A800 => Tesla 2xARN6608 + ARV-104
AGP umí přenášet data i zpátky, jenom trochu pomalejc.
Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)