Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Problém s rychlosti disku Seagate?Nebo s čím teda?

Standardní Problém s rychlosti disku Seagate?Nebo s čím teda?

Mám disk (dole v podpisu). Nevim jestli to může být diskem nebo čím. Je to tak 3 týdny a už mě to štve. Jednou sem prostě chtěl obyčejně načíst stránku, obyč. veřejnou (villagecinemas.cz) z ničeho nic se mi počítač okamžitě po enteru restartoval, tak nějak v něm škrtlo a od té doby jde všechno tak nějak pomaleji a docela dost šrotuje, hlavně při spuštění windows (myslim po vyplnění hesla a přihlášení). Windowsi nabíhají dýl než můj 2 roky starý počítač. Pamět je v pořádku stále 1GB takže těma to nebude a jinak nevim. Že by windows načítali z ničeho nic něco co zabírá hodně času po tomto náhlém restartu?Pomozte
    Intel Core2 Duo E6750, SATA300GB, RAM A-DATA 2x1GB DDR2 PC800 Extreme Editioon, Abit IP35, Hitachi Deskstar T7K500 500GB, VGA Leadtek Winfast PX8800GT 512MB/256bit HDTV

Standardní

to by ti ruky odpadli keby si do toho textu napisal ze mas Seagate Barracuda 7200.8 250GB ?? ten podpis sa ti o tyzden/mesiac zmeni a tento thread sa stane odpadkom
    inak napadlo ta otestovat povrch toho disku? ak nie tak to UROB ...
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Standardní

Citace Původně odeslal MadCap
    to by ti ruky odpadli keby si do toho textu napisal ze mas Seagate Barracuda 7200.8 250GB ?? ten podpis sa ti o tyzden/mesiac zmeni a tento thread sa stane odpadkom
    inak napadlo ta otestovat povrch toho disku? ak nie tak to UROB ...
    tak jo no . Seagate Barracuda 7200.8 250GB

Jak to mam udělat?Otestovat povrch?můžeš poradit?

Standardní diagnostika

tak diagnostika je v pořádku co se týče disku. Tak čim by to mohlo být?Dá se nějak zjistit co se všechno spouští při spouštění windows?Něco co by mohlo zbytečně žrát rychlost?

Jo a další, mám tenhle disk rozdělenej na 3 části. C: system (FAT32), D: (FAT32) a potom E: (NTFS) protože mám přes 130GB...

měl bych převést vše na NTFS?A jde to bez vymazaní dat?

Standardní

Co takhle pouzit utilitu Seatools? Ke stazeni na strankach Seagate. Pokud ti tato utilita zjisti, ze je disk v neporadku, muzes s reportem z teto utility HDD vyreklamovat.

Senior Member Avatar uživatele NeMeM9aA
    Věk
    44
    Vliv
    270

Standardní

a nebezi ti ten disk po restartu v PIO modu? (zjistis to ve spravci uloh ve vlastnostech radice)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání