Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Jaky enkoder pro 1GHz - 768x576 vcetne zvuku -realtime=25FPS

Standardní Jaky enkoder pro 1GHz - 768x576 vcetne zvuku -realtime=25FPS

Zdravim,
    koupil jsem si TVkartu Leadtek Winfast TV2000XP Expert (spokojenost) a potreboval bych nahravat na HDD, ale s cistym nekoprimovanym zaznamem se moc spokojit nechci... samozrejme pocitam s tim, ze zaverecne upravy budu take delat, ale nechci ukladat primo nekomprimovane video, protoze zabira 80GB/hod pri 768x576 coz je celkem silny kafe Asi by mi procak zvladal realtime do MPEG2 ci MPEG1 ale kdyz to chci zachytavat ve VirtualDubu, tak je tam na vyber nemam. Naistalovany mam novy CodecPack, ale to mi asi moc nepouze, ze? Take nevim jaky je asi tak optimalni zvukovy format? Ten Virtualdub se mi zda OKa, protoze muzu vypnout nahled a je i dost malo narocny na CPU, takze zbyde vice syst. prostredku na komprimaci.
    Uvitam jakekoliv zkusenosti, clanky, a hlavne linky na download, sam jsem tak nejak nesehnal MPEG2, aby se mi vlozil do seznamu enkoderu v VirtualDubu. MPEG4 tam mam ale zvlada mi to jen 8FPS, takze je to potom celkem nekoukatelne. Predem moc diky za jakoukoliv radu!

Standardní

Takze bud Huffyuv a nebo PICVideo MJPEG a nebo Divx na fast. Huffyuv je soucasti K-Lite Packu. MJPEG neni free, ale jinak nejlepsi pro tvoje ucely z toho co jsem zkousel.

Fanless Experiment || Gigabyte Z77-DS3H | Intel i5-3570K | Thermalright HR-02 | 16G DDR3 | Sapphire HD 7750 Ultimate | Crucial M4 256GB | Seasonic X-400FL | Fractal Define R4
    Dell D430 || i945G | C2D 1.2G ULV | 2G DDR2 533 | GMA950 | 12" 1280x800 | 80G 4k2 | 802.3ab | 802.11g | 802.15.1 | HSDPA | Windows 7 x64
    Storage || i965G | E2200 | 4G DDR2 | RAID5 6x Samsung HD154UI 1.5TB - ~7TiB | 802.3ab ...powered by Ubuntu Server x64
    Accessories || E-MU Tracker Pre USB 2.0 | Meier Corda Headsix | Sony MDR-CD470 | Pioneer A-204R | Tesla ARS 9218 32 | LG 32LD350

"Music is essentially useless, as life is." George Santayana

Standardní

Souhlas. Asi nejlepší bude MJPEG. Svého času jsem ho používal a mám pocit že v tom co jsem měl žádné shareware omezení nebylo. Ale už si fakt nevzpomenu, jak se přesně jmenoval.

Standardní

Citace Původně odeslal AgE1407
    Souhlas. Asi nejlepší bude MJPEG. Svého času jsem ho používal a mám pocit že v tom co jsem měl žádné shareware omezení nebylo. Ale už si fakt nevzpomenu, jak se přesně jmenoval.
    MJPEG neni delanej na dalsi pozdejsi upravy apod.. nevic se mi zdal nejakej fakt dost divnej - imho video nic moc, ale jeste to s nim teda zkusim. Ted pouzivam Hiffuv a tak tak presne mi to PC zvlada ,zvuk mam zatim v PCM, ale jeste bych potreboval neco vymyslet, co neni vubec narocne, ale aspon to trochu komprimuje -> stejnak se to bude jeste jednou komprimovat do DivX a nejspise MP3.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání