Výsledky 1 až 2 z 2

Téma: Firmware pro notebookovou DVDRW Acer/QSI (DX70)

Standardní Firmware pro notebookovou DVDRW Acer/QSI (DX70)

Mam v notasu tenhle typ vypalovacky, presne je to QSI DVDRW SDW-042. Dela problemy pri vypalovani DVDR+ medii (umi si je precist pak pouze ona sama, jinde jsou vetsinou necitelna, v neru pri vypalovani ukonci chybou atd.

Co jsem probehal servery ohledne mechanik, pracne jsem se prokousal k tomu, ze je to problem jejiho prvniho firmware, ovsem vyrobce oficialne jinej nevydal (neni nikde bezne ke stazeni).

V diskuzich na forum.rpc1.org jsem se docetl, ze podobne problemy jako ja maji v podstate vsichni s touhle mechanikou, nicmene ze reseni existuje a to v podobe update firmware pro mechaniky OEM ACER (davaj se do jejich notasu, je to Acer/Beng), ovsem je jen par stastnych vlastniku tohohle firmware. Je to verze DX70 nebo DX71 pro tuhle OEM mechaniku.

Proto mam prosbicku, jestli nekdo z vas nahodou nema tuhle mechaniku v notasu, pripadne nevlastni upgrade aplikaci (stahnout se ofiko nikde neda, ale udajne ji obcas nekomu z Acer servisu poskytnou.

QSI dela v tehle verzi i slim externi mechanikuna USB s oznacenim EDW-042, naoko ma stejne parametry, i jeji stazitelnej firmware upgrade je pojmenovanej primo SDW-042 posl. verze myslim 369, ale kdyz uz jsem byl skoro na 99% pripravenej ho tam narvat, tak jsem se kouknul jeste do dalsich diskuzi a zjistil jsem, ze jsem udelal dobre, protoze jeho flashnuti vede ke smrti tyhle mechaniky (respektive pak uz nevypaluje vubec a jenom sem tam neco precte).
    Takze kdyby mel nahodou nekdo firmware pro Acer/Beng verzi DX70 (nevim presne prave oznaceni te OEM Acer mechaniky) pak budu rad za info.
    Jinak mechanika je to s parametry myslim DVD+/-RW, 4x/2x/2.4x/2x.

Dekuji predem, nebo za pripadne konstruktivni napady, kazit kazdy DVD co tam prasknu mne uz moc nebavi...
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

Standardní

Nikdo nemate Acer Notebook s DVD vypalkou s oznacenim jejiho firmware DX70/71?
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání