Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Co je THDetect.exe?

Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    358

Standardní Co je THDetect.exe?

Pri vyladovani seznamu programu co se pousti automaticky po startu padlo moje oko na programek s nazvem THDetect.exe. V googlu jsem o nem nic nenasel (smysluplnyho), jeho "popis" je taky docela skoupej... A tady na foru jsem na vyraz "THDetect" taky nedostal odpoved, pri pouziti searche... Nevite pls nekdo, co to je? Z autorunu jsem ho odstranil a zatim zda se vse jede v pohode... neni to nejaka havet?
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

ono neni od veci si vyhledat slozku, ve ktere se ten dotycny program nachazi. z toho neco vyctes. takovy process explorer ti take da nejake info. v kazdem pripade vsechny tyhle nezname programy odstranuju.
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Věk
    44
    Vliv
    358

Standardní

Citace Původně odeslal mISHA
    ono neni od veci si vyhledat slozku, ve ktere se ten dotycny program nachazi. z toho neco vyctes. takovy process explorer ti take da nejake info. v kazdem pripade vsechny tyhle nezname programy odstranuju.
    Složka byla Po spuštění...

Process Explorer, to se přiznám, že jsem zapomněl použít, nicméně, přes autoruns jsem to vymazal z automaticky spouštěných programů a nestraší to tam... žádná změna k lepšímu ani k horšímu zatím nezaregistrována... Čert ví, jestil to nebyl nějakej "podpůrnej" prográmek bůhví k čemu... Každopádně na google.com jsem v odkazech nic zvláštního nevyčetl, v podstatě se to akorát objevilo párkrát na různých forech když tam dotyčný házel svůj výpis běžících procesů, ale nikde se nevedla řeč přímo o THDetect.exe...

EDIT : Umi tu nekdo rusky? Byl by nekdo tak ochoten a precetl a prelozil mi ten strucny popis programu THDetect, co je na teto stance?

http://winsoft.agava.ru/page.shtml?ut_av&2

Je to tam uplne dole....
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected

Standardní

...no, pise sa tam, ze THdetect.exe preveruje subory na pritomnost trojskych koni, vie rozpoznat 48 trojanov
    VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...

Věk
    44
    Vliv
    358

Standardní

Citace Původně odeslal .:::iGor:::.
    ...no, pise sa tam, ze THdetect.exe preveruje subory na pritomnost trojskych koni, vie rozpoznat 48 trojanov
    No dekuji, na to mam NOD Takze jsem chybu neudelal, kdyz jsem ho odstrelil

Jinak dik moc za preklad

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání