Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Asus A7V600-F problém s JumperFree

Standardní Asus A7V600-F problém s JumperFree

Mám dosku Asus A7V600-F. Všetko ide v poriadku, ale problém je v tom, že sa nedá na nej taktovať.V manuály je síce napísané, že zmeniť FSB, multiplikátor, atď. sa dá len vtedy, ak je doska nastavená na JumperFree a ak je, tak treba zmeniť prvú hodnotu na manual.Ibaže na manuál sa mi to zmeniť nedá, lebo mi to tam nepovolí ani sa presunúť.A nikde na doske sa to manuálne zmeniť nedá (ani JumperFree). Preto sa chcem spýtať, či je tá doska chybná alebo som niečo zle nastavil alebo je tento typ KT600 "zamknutý". Vďaka.

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

nevim presne, co je za model -F, nicmene na desce by mel byt jumper, ktery presunes do pozice JumperFree ( viz manual - myslim tim tu knizku, kterou si dostal k desce ). je tam, ci ne?
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

Bol by som rád, keby tam ten jumper veru bol. Lenže ani len v tom manuále sa nepíše nič o takom jumpery.BTW(keď som nenašiel nič o ňom v manuály, tak som si dosku poriadne poprezeral. Našiel som tam akurát napísané, že tam keď dám sw1-sw6 do polohy off, tak je nastavené na JumperFree. Ibaže je malý problém. Tam, kde mali byť tie switche je len prázdno.)

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

v tom pripade mas oklestenou desku, ktera toto neumoznuje ( max nekde v biosu, ale to si musis pokoumat sam ). koneckoncu tusim jsem se s necim podobnym setkal u asus a7v266-F, kde take chybely jumpery.
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

no to veru nie je moc príjemné zistenie. (v biose nula bodov). Dík za spoluprácu

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání