Výsledky 1 až 2 z 2

Téma: FC4 a icewm, fluxbox ?

Junior Member Avatar uživatele Oneeye_IO
    Věk
    37
    Vliv
    242

Standardní FC4 a icewm, fluxbox ?

Nainstaloval jsem si Fedora core 4 na svoje starý PC ale mám málo ram(12, na nějaké rychlejší provozování to s KDE nebo GNOME není tak bych potřeboval poradit ohledně icewm fluxboxu nebo něčeho co málo žere ram a dá se v tom pracovat na netu(firefox,icq).
    Problém je hlavně v tom že jsem začátečník. Zkoušel jsem nainstalovat icewm přes konzoli příkazem yum install icewm proběhlo to v pořádku, ale když v konzoli zadám switchdesk icewm tak mi napíše že není nainstalováno.
    PC: AMD Athlon64 3200+(Venice) + AC freezer 64 pro :: DFI Infinity Ultra :: 2 x Kingmax DDR433 512MB 2-3-3-6@1T :: Gigabyte Radeon x1600pro Silentpipe 256MB DDR2 :: ESI Maya PCI :: DVD+-R/RW Benq DW1650 :: 3R System R205 + Chieftec 410W :: Samsung 2032BW :: Vše na default ;-p
    ThinkPad X61
    Audio: Tesla stereo zosilňovač Z710A + Tesla AM/FM tuner T710A + 2 x 20W repro + Panasonic RP-HT010
    Fokus-H Les Paul [SD Seth lover neck + Dimarzio DP195 bridge] :: Fender Blues Junior :: Dunlop Tortex Jazz
    forum.kytary.cz

Member
    Věk
    41
    Vliv
    244

Standardní

To je těžký. Pokud máš málo RAM, tak pro rozumnou práci je nejlepší udělat toto:
    0. koupit další RAM. (Dneska jsou už SDRAMky celkem levný a lidi se jich spíš zbavujou)
    Pokud to fakt nejde, tak:

1. Vyber si, jestli ti víc vyhovují qt/kde záležitosti (KDE, Koffice, Konqueror, Kaffeine, amaroK; Opera) nebo gtk/gnome (GNOME a Xfce, Abiword + Gnumeric, Epiphany/Kazehakase, Rhythmbox, Totem-xine) a to prostředí používej. Všechny programy jsou linkované dynamicky, takže je ten toolkit v paměti jenom jednou.

2. Nepoužívej multiplatformní molochy jako jsou Mozilla, Firefox, OOo apod - každý si grafiku řeší po svém a to si vybere svoje právě na obsazené RAM

3. Pokud to bude furt pomalý, tak se přepni do konzole a pracuj v konzoli.

PS: toto píšu ze staršího notebooku (celeron-m coppermine 850 MHz) s 256 MB RAM, Ubuntu a KDE. Těch 256 MB je IMO takový rozumný minimum na práci v současných grafických prostředích.
    A bus station is where a bus stops.
    A train station is where a train stops.
    On my desk... I have a work station.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání