nedari se mi zprovoznit raid na tehle desce, diky cemuz tam nepripojim novou barracudu V 120 gb... mam tam bios 5.5
nevite nekdo jak na to? diky
nedari se mi zprovoznit raid na tehle desce, diky cemuz tam nepripojim novou barracudu V 120 gb... mam tam bios 5.5
nevite nekdo jak na to? diky
ntb acer aspire 5024 wlmi
Mel jsem BX Mastera par let, ale nevsiml jsem si, ze by mel raid radic...
no, ma tam dva ata 33 kanaly a dva ata 66... asi to neni radic, ja nevim, neni to moje... kazdopadne se mi ty ata 66 nedari zprovoznit...
nevis co s tim?
ntb acer aspire 5024 wlmi
Napis aky presne typ radica tam je.
Potom budeme vediet, co s tymZistime, ci je novsi BIOS pre ten radic. Ak bude, staci upravit BIOS pre toho BXMastra (dat tam novsi BIOS pre ten radic) a preflashnut to... Potom by to malo byt OK.
And down we go again, under the relentless wawes, into the arms of calm breakers, into bayou of forgotten dreams
Like sand slipping through my fingers, nothing ever lasts, ever will
Je tam Promise. Musis nainstalovat ovladace. Bud z cdcka od MSI, co bylo k te desce, nebo si je stahni z webu. Ale je treba znat presny typ radice. Ja uz si ho nepamatuju...
Promise PDC20262. Standartne to neumi Raid, ale po HW modu to funguje...
Nejnovejsi Bios je 5.6 a obsahuje i upgrade biosu radice.
pokud mas windows xp, tak ty maji vlastni ovladac a funguje s nim vsechno v pohode, mam pripojenou 80gb barracudu, na ten samy radic - promise ata 66 na desce. ty 33 tam jsou taky, a rovnou dve, standartne.
pokud mas jinej operacni system, musis na ten promise stahnout drivery z internetu.
a ten disk samozrejme pichnout tim vicezilovym kabelem. ted nevim.(80 nebo 100), proste do ata 133
HANSPAULKA - Hanspaulská liga malé kopané | KRIMIONLINE - internetový magazín z kriminálního prostředí | REGIONONLINE - internetový magazín z regionálního prostředí | ROBOCRAFT - web o hře Robocraft | SPACEENGINEERS - web o hře Space Engineers | TUNNGLE - ultimátní nástroj pro hráče | WOTANKS - web o hře World of Tanks
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)