Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Vymena chladica za WB na Geforce 6800GT

Standardní Vymena chladica za WB na Geforce 6800GT

Nazdar, rad by som vymenil standardny masivny chladic za water block na Geforce 6800 GT (Leadtek Winfast A400GT TDH), ide o celkove nasadenie vodneho chladenia do systemu.

Nerozumiem jednej veci, na tej strane kde je core a je tam aj ventilator je pasiv vlazny ale ten pasiv na druhej strane je znatelne horuci, prst sa da udrzat ale je to poznat. Malo by to snad chladit iba pamate a tie snad tolko nehreju. Spojene s tym pasivom na strane kde je core je len cez uchytenie (4 sroby) takze odtial teplo snad tiez velmi neprechadza.

Ide mi o to, ci bude dostatocne ked hodim na core water bock a na pamate nic alebo ZALMAN ZM-RHS1 RAM HeatSink http://www.zalmanusa.com/usa/product...x=139&code=013 , ktore predpokladam, ze sadnu.

Standardní

Doporucujem si pozriet toto : http://h2o.kvalitne.cz/php/nv.html

Ak by si mal zaujem o blizsie info a tak .. tak napis .. a dam ti kontakt na osobu co to vyraba.
    HP Compaq 8710p: T9300 | 4GB DDR2 | 250GB | Quadro NVS 320M @ 700/1730/950 |WSXGA+ 1680x1050 | Win7x64u ...

Standardní

Vyzera to priam dokonale ale je tam jeden problem. Ked sa pozries povedzme na poslednu fotku tak je tam problem s chladicom na NB. Potrebujem ho takisto vymenit za WB. Na tej DFI na fotkach je to pekne zle umiestnene, na mojej MSI je to tiez nie idealne aj ked nie az tak.

Vymenou standardneho chladica na Geforce za WB som prave dufal, ze potom budem moct dat WB na NB. Kazdopadne ten WB na GF6800 je krasny, da sa pouzit aj ten povodny pasiv na druhej strane, predpokladam ze kontakt je na homepage tej linky co si poslal.

Otazka stale, je preco sa mi ohrieva tak velmi ten pasiv na tej strane kde nie je core + ci je vobec dobry takyto spolocny blok pre core a pamat. Niektori ludia vravia, ze vlastne core natolko ohrieva ten pasiv, ze este ohrieva aj pamate.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání