Cus, dneska mi dosla domu nova 6800GS s jadrem nv42 do AGP, jde taktovat krasne, strop jeste nevim protoze ty posuvniky v powerstripu uz vic nahoru nejdou![]()
ale narazil jsem na problem s rivatunerem ktery jsem chtel kvuli dalsimu OC + sledovani teploty, ale po spusteni mi vyhodi hlasku o nepodporovani ovladacu a primo v programu mam potom pouze moznost menit AGP 4x/8x, jakekoliv grafy tam chybi.
Zjistil jsem ze posledni verze rivatuneru 15.8 podporuje jako nejnovejsi Forceware 82.10, ty ale nemuzu nainstalovat protoze jsou moc stare a jeste nepodporuji 6800GS s NV42 a s novjejsimi zase nejde Rivatuner...kruh se uzavira![]()
takze mam dotaz - podaril se nekomu rozchodit Rivatuner v kombinaci s NV42 jadrem? A pokud ne tak jaky podobny program by se dal jeste pouzit? na novy update Rivatuneru se mi cekat nechce. Moje pozadavky jsou - vetsi rozsah nastavitelnych frekvenci nez Powestrip a zaznamenavani teploty jadra do grafu.
a dotaze 2, lehce OT: mam AGP verzi karty s PCIe -> AGP mustkem, ktery je kryty a chlazeny defaultnim chladicem, vzhledem k tomu ze mam vodnika se ho chystam sundat a dat tam gpu blok, otazka zni jestli se ten mustek muzu nechat jen tak nebo na nej mam dat pasiv a jak moc zhruba topi?
predem diky za pomoc