Výsledky 1 až 12 z 12

Téma: Logitech Z-5500 Šum/vrnění

Standardní Logitech Z-5500 Šum/vrnění

hoj, nema je nekdo doma ? prave sem je rozbalil a celkem zklamani... pokud se zapoji jen subwoofer bez reproduktoru, tak vrni a nezalezi na hlasitosti.. pokud se k tomu pripojej satelity, tak sumej i kdyz je to odpojeny od PC. Pokud se da volume na vice nez na max, konkretne na boost 11 tak to sumi jako krava.. vsehno jen pokud je zvolen analogovy vstup, kdyz se da digital nebo optika tak nic nesumi. Staci zase jen pouze vymenit ta ridici jednotka ? pls heeelp thx

Senior Member Avatar uživatele NazQul
    Věk
    41
    Vliv
    264

Standardní

Hledej na netu.. Sou toho tuny ohledne tehle repro.. Napr diskuze u CC kde se resi vrneni a sumeni wooferu.. Btw kdyz ti to nesumi na digitalnim prenosu proc ho nepouzivas ?

Standardní

no a pokud to bude propojene digitalne, bude hrat EAX 5.1 nebo pouze stereo... (Audigy 2 ZX)? nebude hrat pouze DVD atd... co je DD, nebo THX ?

Member
    Vliv
    247

Standardní

Ja je mam propojeny optikou (hudba, filmy). EAX chodi jen pri analog. propojeni ( 6 CH Direct). Pri digitalnim propojeni by se ti pri prehravani DVD melo na SoundTouch zobrazit znak Dolby a pak text Digital (zvuk. format Dolby Digital 5.1 atd.) a pri DTS analogicky logo DTS a pak text Digital. Pri analog. pripojeni je DVD prahravano v 5.1 atd., jen na SoundTouch displeji budes mit furt text 6 CH Direct = prime propojeni sesti kanalu. EAX ti pujde jen u her, ktere ho maji, to je ti snad jasny (Call Of Duty, GTA S.A.), jinak jedou ve stereu, ktere muzes upravit (stereo 2x, DDPL2 Movie, Music). Doom III jede v DD 5.1
    Lenovo ThinkPad X301
    M-AUDIO Transit
    Logitech Z 5500 digital 505 W RMS THX

Standardní

no tak se mi je podarilo vyreklamovat, ale ty novy .. stejne je to divny. Kdyz sou vypnuty, tak to ze subwoofru vrni jen v urcitou dobu asi podle nejakyho spotrebice, kterej se nekde doma zapina a pokud sou zapnuty, tak zase subwoofer lehce vrni i kdyz je bez zapojenyho signalu. Ale uz se to da prezit. Ted je mam propojeny pres cinch a pres analog. Stve me to, repraky skoro za 9tisic a subwoofer vrni.. Kdyz nekde nekdo rozsviti, tak v tom lupne.. no sila

Senior Member minceVIP Avatar uživatele GABO
    Věk
    46
    Vliv
    333

Standardní

Aku mate doma elektriku? Este stare vedenia? Ako sa inac s nimi spokojny vykon a pod?
    Blue Alien II. Intel E5200 . NOCTUA NH-U12 . GAP35-DS3 . 2x2GB Mushkin 1066 . Galaxy 6800GT/256 . Seagate ES2 250GB x 2 . Seasonic S12-380 . Chieftec Dragon modrý . HP LP2475W
    Domáce na vode Intel E8400 @ 4.65 GHz . D-tek V2 . GAX38-DS4 . EK EK-NB/SB5 + Mosfet GA X38 . 2x2GB Mushkin 1066 . Gigabyte 8800GTS/512 . EK 8800GTS . 500GB . Seasonic S12-500W . Lian Li PC-V1010A - Silver . SONY SDM-HS75P . Black Ice GT 360 + Laing Ultra + Swiftech Mcres
    HTPC Xtreamer s chladením od Michala

Standardní

No jaka elektrika tu je to netusim, ale podle me zadnej hnus. Je to vetsi rodinnej barak a podle me je to tu udelany dobre. Akorat proste ty repraky sou tady na to desne nachylny. Podle me to budou delat vsude.

Jinaj je to jako narez co se tyce vykonu, treba kdyz se na tom prehraje nejaka tucava MP3 na plny kulky, tak je to fakt mazec )) No subwoofer je vybornej, i na vetsi zesileni tam "moje ucho" neslysi zadny zkresleni, nebo ze by tam neco drncelo, to same se da rict o satelitech. Treba film v dolby digital na tomhle je vybornej, kdyz nekdo mluvi, tak to hraje tak akorat a pak kdyz se zacne neco dit, tak vsechno duni, strili boucha.. podlaha se klepe, fakt narez ) Docela gut je ten Dolby Pro Logic 2 dekoder na stereo filmy.. z nekterejch to udela prostorovy (nebo proste kdyz nekdo mluvi, tak hraje centr, kdyz se neco deje, tak sou slyset vsechny repraky)...
    Kazdopadne v panelaku sou asi nepouzitelny, tam by te vyhodili hned prvni den Na gamesky super, teda zatim co mi prislo jediny gut byl HalfLife 2.
    Proste mazec za ty penize akorat me furt stve ten nepatrnej brum kdyz nic nehraje a sou zapnuty, ale da se to prekousnout. Kazdopadne doporucuju.

Senior Member minceVIP Avatar uživatele GABO
    Věk
    46
    Vliv
    333

Standardní

Praveze som rozmyslal o niecom lepsiom ako je to co mam v podpise a na toto mi padlo oko. A kedze Z-680 sa uz nevyrabaju. Ale ten panelak bude asi problem
    Blue Alien II. Intel E5200 . NOCTUA NH-U12 . GAP35-DS3 . 2x2GB Mushkin 1066 . Galaxy 6800GT/256 . Seagate ES2 250GB x 2 . Seasonic S12-380 . Chieftec Dragon modrý . HP LP2475W
    Domáce na vode Intel E8400 @ 4.65 GHz . D-tek V2 . GAX38-DS4 . EK EK-NB/SB5 + Mosfet GA X38 . 2x2GB Mushkin 1066 . Gigabyte 8800GTS/512 . EK 8800GTS . 500GB . Seasonic S12-500W . Lian Li PC-V1010A - Silver . SONY SDM-HS75P . Black Ice GT 360 + Laing Ultra + Swiftech Mcres
    HTPC Xtreamer s chladením od Michala

Senior Member Avatar uživatele NazQul
    Věk
    41
    Vliv
    264

Standardní

Mno, jakobych ti nepsal at hledas na netu, ze se da najit spousta veci jak je zlepsit ty repraky.. Ve strucnosti : objevilo se par domnenek ze tak silnej zesilovac proste bude vrnet nebo brucet a nic s tim neudelas.. Jinejm zase ty bedny sumej..

Citace Původně odeslal GABO
    Praveze som rozmyslal o niecom lepsiom ako je to co mam v podpise a na toto mi padlo oko. A kedze Z-680 sa uz nevyrabaju. Ale ten panelak bude asi problem
    Problem to neni Vcera sem se pozde do noci dival na T3 a Gladiatora a este sem k 680kam zapojil dalsi subwoofer.. A sousedi ani neprisli busit na dvere.. Nez o sousedy tak bych se bal o rodinu.. to sou vetsi prudici

Standardní

Problem to bude, staci jen trochu otocit volume doprava
    680ky mam a jsou trosku zradny. Zda se ze tak moc nahlas nehrajou, ale ten silenej vykon to klidne protlaci do vedlejsich mistnosti se solidni intenzitou. Ale nemuzu si stezovat, hrajou dobre. Zadnej brum, ani mi v tom nehraje 'ukrajinsky radio' nebo neco podobnyho. Akorat kdyz se zahreje zesik (po delsi dobe hlasite reprodukce), tak satelity trochu sumi. Sehnat se daj bazarovany za cca 4.5k a za ty prachy jsou dost dobry.
    Abit IP35PRO || C2D E8400 || Corsair Twin2X2048-6400C4 || Zotac 8800GTS 512 || Seasonic S12-650 || Raptor 300GB w SILENTMAXX silencer
    Eizo S1910 || TERRATEC Cinergy 2400i DT || Logitech diNovo Media Desktop w MX1000 || hp LaserJet 1015
    E-MU 1212M || Myryad MI120 || Adam HM1 || CORDA HEADFIVE #470 || Sennheiser HD-650
    Neumím mluvit vznešeně, ale problémy dvou malých lidí jsou v tomhle bláznivém světě jen hromádkou fazolí. ~Dr. G. House~

Senior Member
    Vliv
    276

Standardní

Citace Původně odeslal Camill
    Problem to bude, staci jen trochu otocit volume doprava
    680ky mam a jsou trosku zradny. Zda se ze tak moc nahlas nehrajou, ale ten silenej vykon to klidne protlaci do vedlejsich mistnosti se solidni intenzitou. Ale nemuzu si stezovat, hrajou dobre. Zadnej brum, ani mi v tom nehraje 'ukrajinsky radio' nebo neco podobnyho. Akorat kdyz se zahreje zesik (po delsi dobe hlasite reprodukce), tak satelity trochu sumi. Sehnat se daj bazarovany za cca 4.5k a za ty prachy jsou dost dobry.
    To bych radsi investoval do neceho lepsiho co nesumi viz muj popis ale za 4,5 to neni spatne
    AMD sempron 64 - 3100+@2340H MHz-1,6v real-in progress, DFI infinity nf4 - x, Zdroj Atrix 500T, Pameti 2x512MB 400MHz Apacer, Saphire X800GTO2@x850XT-PE(16pip@571/623, zacinam uvazovat o v-modu), Disky WD 40GB(5400 ot) + 100GB(7200 ot) 2MB cache, Aopen DVD + NEC DVD -RW/+RW, Tv Laedtek ,sit onboard, Zvuk onboard + Philips HP910 + Sony STR-DE 495 5*80W + Aqustique Kentaur 650 - 120W + Aqustique - Toba 221 - 60W, krysa microsoft intellimouse explorer 3.0A, LCD Dell 24\" WUXGA - 2405FPW

Standardní

Mi říkej, zítra si pro jednu fungl nové jedu, nekup to za 4,5k. Dám echo jak jsem dopadl.
    Dum spiro, spero

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání