Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: Win Xp profesional a hdd

Member
    Vliv
    266

Standardní Win Xp profesional a hdd

Ahoj

mam problem ze sa mi z nicoho nic ,hocikedy, aj ked je pc idle proste spusti citanie na hdd a proste si tam nieco proste robi ( asi windows ) chvilu to hrkoce a potom to prestane a o par chvil zase , dost ma to stve lebo mi to moj disk moze uhnat az na smrt a to by som nerad
    neviete mi poradit co s tym ?
    PC 1 : AMD Opteron 2 x 275 { 2x2,2ghz } @ 2x2750 mhz , WC by viscool , board : Asus K8N-DL , PSU Tagan 580 W , 4 x 1 Gb pc 3200 cl 3 , vga Nvidia 6600 128 mb ,storage : Maxtor 160 GB+80 GB Seagate , DVD RW Teac a vetraciky
    PC 2 : AMD Opteron 4 x 8214 ( 2,2ghz ) , board : Tyan 4985-E , PSU Silverstone 1000 W , 4x1 Gb 667 mhz cl5 ,nvidia Gainward gs 9600 GT , system drive 150 Gb raptor , CD reader Teac a MC Stacker 810 skrinka

Standardní

Vypni si v nejakem tweakovaci at nedefragmentuje pri idlovani. To je totiz standardne zapnute.

Standardní

Citace Původně odeslal jedik
    Vypni si v nejakem tweakovaci at nedefragmentuje pri idlovani. To je totiz standardne zapnute.
    Neni to nejake divne? U sebe mam SP1 a nic takoveho se nedeje, vedle na PC je SP2 a tam to chroupe jako o zivot. Da se to vypnout pouze pres tweak?
    War. War never changes.

Standardní

Citace Původně odeslal WereWiking
    Neni to nejake divne? U sebe mam SP1 a nic takoveho se nedeje, vedle na PC je SP2 a tam to chroupe jako o zivot. Da se to vypnout pouze pres tweak?
    Jo esi je rozdil mezi SP1 a SP2 v tomto netusim.

Ale treba pri nlitovani tam ta volba je

Defaultne se tusim defraguji jen boot soubory a tusim ze to jde nastavit i treba jen pro normalni soubory atd.

Standardní

Ja nemam zadny SP mam taky WinXP Pro a niceho jsem si nevsiml, tak sice nevim cim by to mohlo byt, ale mozna tomuze byt jeste neco jineho.

One more turn, one more turn, one more turn .....

Standardní

Citace Původně odeslal WereWiking
    Jo esi je rozdil mezi SP1 a SP2 v tomto netusim.

Ale treba pri nlitovani tam ta volba je

Defaultne se tusim defraguji jen boot soubory a tusim ze to jde nastavit i treba jen pro normalni soubory atd.
    No, ty SP2 mam nLitnuty, ale delal jsem to jeste nejakou 0.xxx verzi, takze tam jsem tu moznost nemel, sakra .
    War. War never changes.

Member
    Vliv
    266

Standardní

2all : dakujem vsetkym za typy
    PC 1 : AMD Opteron 2 x 275 { 2x2,2ghz } @ 2x2750 mhz , WC by viscool , board : Asus K8N-DL , PSU Tagan 580 W , 4 x 1 Gb pc 3200 cl 3 , vga Nvidia 6600 128 mb ,storage : Maxtor 160 GB+80 GB Seagate , DVD RW Teac a vetraciky
    PC 2 : AMD Opteron 4 x 8214 ( 2,2ghz ) , board : Tyan 4985-E , PSU Silverstone 1000 W , 4x1 Gb 667 mhz cl5 ,nvidia Gainward gs 9600 GT , system drive 150 Gb raptor , CD reader Teac a MC Stacker 810 skrinka

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání