Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: LCD Benq FP 738 => vypína sám od seba

Standardní LCD Benq FP 738 => vypína sám od seba

kamosovi som z agemu doniesol spominane lcd, a on materaz takyto problem s nim (toto mi napisal mejlom):

------------------------------------------------------------------------
    Po určitej dobe (asi
    tak 1 hodina) vypne (ale kontolka svieti na zeleno ako by isiel). Ked
    prepnem na TV tak tam obraz ide. Musim vypnuť LCD chvylu počkať (cca5 -10
    min) potom ho zapnem a uz ide v poriadku. Vyzera to na problem s teplom.
    Lebo ked mu zapnem ventilator tak nevypina (ale to musim este poriadne
    otestovať)
    ------------------------------------------------------------------------

co by s tym mohlo byt?? moze to byt ta teplota?
    kazdopadne si myslim ze na reklamaciu to je
    Born to ROCK, DRINK & FUCK!

Standardní

Samozrejme ze reklamacia
    A nema to LCD chybne body kedze si to kupoval v Ageme?

Standardní

co maju spolocne badpixely s agemom

Standardní

Mno... Agem predava tretotriedny tovar (OEM) a mam s nim velmi nepekne skusenosti. A zaujimalo by ma ci sa to tyka aj LCD monitorov. Totiz kazdy znamy, ktory si kupil nejaky LCD monitor, to spravil radsej v BGS, Libre alebo inde, len nie v Ageme. A ti co kupili LCD v Ageme, tak mali zle body.
    EDIT: Samozrejme je ten monitor z krabice ... nie OEM
    Ale opytat sa na body mozem, ne?

Member Avatar uživatele ricixxx
    Věk
    44
    Vliv
    275

Standardní

Jednoznacne reklamacia neviem co riesis

AD AGEM uplne nasitnejsi VO v BA na PC to je uz dlhodobe znama vec, mozes si gratulovat ked tam nieco kupis a pojde ti to (samozrejme s nadsazkou) Ja robim v PC firme uz 4 roky a z toho sme 1 rok nakupovali v ageme kvoli cene, ale po roku sme zistili ze sa to absolutne neoplati usetrit 100 sk na tovare a potom prejazdit 200 sk kvoli reklamaciam ale to som uz OT sorry
    Gigabyte EP45 DS3, Intel Q9400 SLB6B @ 3210MHz (402*8) 1,182V,Cooler Master Hyper 212, 2x 2GB A-Data EXTREME+ @1002 MHz 5.5.5.15, Seagate 320GB/7200/16MB SATAII, Samsung 750GB 7200/32MB SATA II, CORSAIR TX650W, Gainward 260GTX 216SP 55nm 896MB Samsung 913N 19", 3DM05 - ?, 3DM06 - ?, WXP SP3

Senior Member mince
    Věk
    40
    Vliv
    0

Standardní

Citace Původně odeslal Hrochy
    Mno... Agem predava tretotriedny tovar (OEM) a mam s nim velmi nepekne skusenosti. A zaujimalo by ma ci sa to tyka aj LCD monitorov. Totiz kazdy znamy, ktory si kupil nejaky LCD monitor, to spravil radsej v BGS, Libre alebo inde, len nie v Ageme. A ti co kupili LCD v Ageme, tak mali zle body.
    EDIT: Samozrejme je ten monitor z krabice ... nie OEM
    Ale opytat sa na body mozem, ne?
    nedá mi kamarat aby som nezareagoval na tvoj prispevok.

ja kupujem z agemu uz asi 5 rokov a zatial som nemal ziadny problem, takisto vela ludi ktorych poznam. Prosim ta nevrav veci typu tretotriedny tovar a pod.

ja mam tento Benq 783 a som spokojny ziadny chybny bod (tych ma benq celkovo velmi malo) a je z agemu.

Odporucam reklamaciu tiez

Standardní

To cLiVe
    Aj ja kupujem v Ageme uz nejaky ten rok, ale len BOX veci a okrem toho este RAMky a HDD.
    ALe ked si tak veris, tak tam kup neboxovany Athlon XP (ale uz to tam tusim ani nemaju). Zistis ze su kompletne obite rohy a ..... je to OFF TOPIC
    Ty mas take skusenosti, ostatne velke firmy ine . Ked niekto berie tovar mesacne za par 100 000 Sk, tak asi vie ako je to v celku
    A ver mi, ze vela firiem na to doslo. ALebo sa opytaj dealerov len tak co tam nakupuju. Ja som sa konkretne od nich dozvedel ze 50 az 60 % veci reklamuju (ale to sa mi zda byt presvihnute).
    Koniec
    Ale dikz za tie LCD BenQ, ked nema zle body, tak to znamena ze predavaju pavdepodobne to iste co ostatne sklady, snad .

Standardní

Citace Původně odeslal Hrochy
    To cLiVe
    Aj ja kupujem v Ageme uz nejaky ten rok, ale len BOX veci a okrem toho este RAMky a HDD.
    ALe ked si tak veris, tak tam kup neboxovany Athlon XP (ale uz to tam tusim ani nemaju). Zistis ze su kompletne obite rohy a ..... je to OFF TOPIC
    Ty mas take skusenosti, ostatne velke firmy ine . Ked niekto berie tovar mesacne za par 100 000 Sk, tak asi vie ako je to v celku
    A ver mi, ze vela firiem na to doslo. ALebo sa opytaj dealerov len tak co tam nakupuju. Ja som sa konkretne od nich dozvedel ze 50 az 60 % veci reklamuju (ale to sa mi zda byt presvihnute).
    Koniec
    Ale dikz za tie LCD BenQ, ked nema zle body, tak to znamena ze predavaju pavdepodobne to iste co ostatne sklady, snad .
    ja som s agemom doteraz nemal ziadne problemy
    ten monitor v pohode vyreklamovali

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání