Zacinam moddovat bigtowera,zatim je to v zacatcich,davam sem par fotek.Jak se zatim libi?
komentar snad neni potreba ne?Jen snad ta zmet dratu je budouci regulator fanu a ledek
Zacinam moddovat bigtowera,zatim je to v zacatcich,davam sem par fotek.Jak se zatim libi?
komentar snad neni potreba ne?Jen snad ta zmet dratu je budouci regulator fanu a ledek
Zaklad na stavbu mas peknej. Taky by se mi neco hodilo na muj projekt. Otazka je co planujes dal. Uz jsem taky videl krasnecho Chiefteca u ktereho dokazali degradovat vzhled.
Athlon64 3000+ Winchester @2,6GHz 1.55v, DFI LANPARTY NF4 Ultra D, Sapphire Radeon X1950GT @PRO 620/720mhz, 2X Kingmax 512Mb/DDR433 CL 2,5,Hitachi Deskstar T7K250 250Gb 7200ot 8Mb/cache SATA II, HDD Samsung SpinPoint 80Gb 7200ot 8Mb/cache ATA133, DVD +-R/RW HP dvd640i LightScribe rom16x +16x -8x rw4x, Creative Sound Blaster Audigy @Audigy 2 ZS + Creative Inspire P5800, 19" CRT Belinea 106060, Logitech MX518, MP3 Creative Zen Nano 512MB, PC is Watercooled
NIKDY NIC NEKUPUJTE u spol. DAMELLO (spol, holding, ...)
No pokud se ti pěkně povede umístit vodníka, tak se docela těším... Btw na pct máš hodně komentářů a tady nic...
EDIT: Určitě jsem tady nechtěl nic rozpoutat, ale myslel jsem to spíš tak, že ti co nechodí i na pct, tak jsou o ty komentáře ochuzeni... No, a že je tady míň módů, tak na tom něco bude... Spíš si myslím, že to většina lidí dává na pct doopravdy jen kůli Stoobomi, kterej imho umí dobře poradit a tak...
pc i5, etc.
ntb i5, etc.
nemyslíš tohohlePůvodně odeslal woyta
![]()
---
mě se bohužel zdá, že ocguru je ohledně casemodu už nějaké mrtvé, nevím pročPůvodně odeslal Perfect_
![]()
---
jinak k case - no vypadá to slibně, základ je super, u nových děr se mi teda nelíbí to zpracování, i v domácích podmínkáj jde udělat kulatý otvor a pěkně začištěné rohy obdelníku, je to makačka, ale jde to. Jsem zvědav, co s tím budeš dělat dál![]()
![]()
DECENT II EXTREME
---> http://7luke.com/decent <--- už je zase jiný konfig ale není čas to změnit na webu
zaklad dobry, vypada to ze tam budes mat asi vodne chladenielen to nejak nepokaz
ako uz bolo spomenute
inak ad mrtvolnost > ten thread tu je 2 hodiny tak neviem co by ste asi tak chcelia to ze sa tu nechatuje v kazdom threade zo stoobim fakt nevadi
![]()
Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".
Ty diry jsou jeste ve vyvoji,taky se mi vubec nelibi,ted jsem par veci zakitoval,takze cekam az to uschne,takze pokracovani asi az zitra rano
[ot]
Hmm, ze bych taky nahodil nejakej mini-project log abych trochu rozviril vody sekce casemodding? Budu o tom premyslet
[/ot]
Jinak ten case vypada dobre, hlavne ho na konci nezmrv nejakym messy paint jobem, jak byva obcas zvykem![]()
A64 E6 3000+@2.7GHz/1.7V Tcase53// 2*512MBGskill 600Mhz@2.5-3-3-7// DFI LP nF4 Ultra-D // cooled by Scythe Ninja //C3D6600nGT256MB // BIV 60GB PATA,B7200.7 200GB SATA // Fortron350W // Aerocool Dream Bay.
Nechci se tady Holdovi plést a začínat nějaký OT, ale proč narážíš na mě? Jsem moderátor oné sekce na PCT, takže je asi mým úkolem se vyjádřit k tématu, kterému rozumím. Rozhodně bych netvrdil, že to je nějaký chat. Zase tolik postů tam nemám. Nebo se ti snad nelíbí moje "ProjectLog"y?Původně odeslal MadCap
//k dalšímu postu: Máš pravdu, že někdy tam někdo začne řešit i jiné věci, ale tak to prostě je. Snažím se to čistit a přemísňovat, jak to jen jde, ale prostě někdy to úplně nejde.Ale pořád to není nějakej chat. A opravdu End of OT
| NB ASUS A6M-Q016 (15.4", Sempron 3200+, 1GB DDR2, 100GB, DVD±RW, GF6100) | Externí 2,5" disk 100GB | Logitech MX1000@SteelPad4D | 20" LCD Nec 20WGX2 |
| PROJECT: Stoobi tuning2.0 | PROJECT: Rust Wi-Fi Router by Stoobi | PROJECT: Fist Alpha by Stoobi | PROJECT: Green_Master by Stoobi |
| PROJECT: The Punisher by Stoobi | PROJECT: CFI Flamer by Stoobi | PROJECT: Shark Attack by Stoobi | PROJECT: Orange² by Stoobi |
to stoobi : tve projekty jsou hodne v pohode i popisy ale uznej ze lidi si tam resi co chteji (jakej oni delaji case jakou barvu bla bla) proste veci ktere tam imho nepatri je to tvoje prezentace modu a ne diskuze na tema co kdo prave dela.. noflame..
end of OT
to Holda:
proc sem nehodis i to logo na zhodnoceni![]()
my friend on the road: IBM R61 + Octavia Combi TDI
ak niekto chce nieco povedat mne ako osobe nech pouzije SZa ja som narazal na to ze sa tam fakt chatuje a aspon ze si to priznate
![]()
Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".
No jo vlastne,logo...
![]()
no já mám radši, když to na fóru ohledně casemodu fakt žije a když jsou tady poslední dobou tak dva nové příspěvky za týden a nijak nic moc se tady neobjevuje, tak tomu říkám mrtvolnost, noa řekl bych že dost lidí se buď na ocg neregistruje nebo sem radši už ty svoje "mody" nedávají, protože by je tady "rada starších" sjela jak malé kluky... stačí to, co se objevuje na pretaktovani.cz
to už klidně i na fóru chatovat se Stoobimať to prostě žije !
a navíc taková diskuze může mít i přínos
ad ještě k casu
docela se děsím toho, co tam plánuješ s těma LEDkama ze stromečku![]()
DECENT II EXTREME
---> http://7luke.com/decent <--- už je zase jiný konfig ale není čas to změnit na webu
Tak to nejsou zadny ledky ze stromecku,ale normalni 5mm ledky a je to signalizace rychlosti fanu,cim rychlejsi tim vic budou svitit
Zacatek je velice dobry, mne se to libi. Hlavne se ti podarilo sehnat velice slusny zaklad.
IMHO Trance will never die...
Dneska jsem neco malo zase vyrobil,tak muzete juknout a kritizovat
To je zacatek silencera/coolera na Hdd zevnitr bude nejaka protihlukovca hmota,tu bych byl rad kdybyste mi nekdo poradil a pomalobeznej vetrak.
Nahrubo vyrizla dira na 80 fan,cistit budu az zitra
predalani externi ctecky na interni do 3,5 pozice
Horni zaslepka,kde byly driv cudle se premenuje v zaslepku na stealth at to ma stejnou linii jako case.
Naznaceni toho,kde bude cerpadlo.Jen pod nim bude kus antivibe hmoty.
Tot pro dnesek vse,moc jsem toho nestihl,ale co se da delat,aspon neco.Cekam komentare
Mas zajimave umistene cerpadlo, jinak ty fotky nic moc nerikaj![]()
IMHO Trance will never die...
No osobně bych tam nedávál ten 80mm větrák, akorát to bude hlučný a nějakej na 7V tam bude skoro zbytečně. Čím míň větráčků tím líp... Jakou to bude mít barvu/y? Ta záslepka se mi líbí...
pc i5, etc.
ntb i5, etc.
Nerikaj,nerikaj,taky jsem dneska skoro nic nestihl,slo to pomalu.Barva bude modra jadran+lehounka seda
Kua to umisteni cerpadla je na *****. Nejenom ze ti s tim bude vibrovat cela stena (i kdyby si pod tim mel metr molitanu) ale este ti to bude branit pristupu k HW. Kua mas bigtower, tak to frkni nekam jinam, tohle je jedno z nejhorsich mist, co lze vymyslet.
Jinak setri s tim kitem, muj mod ma byt bondo-extravaganza![]()
A64 E6 3000+@2.7GHz/1.7V Tcase53// 2*512MBGskill 600Mhz@2.5-3-3-7// DFI LP nF4 Ultra-D // cooled by Scythe Ninja //C3D6600nGT256MB // BIV 60GB PATA,B7200.7 200GB SATA // Fortron350W // Aerocool Dream Bay.
suhlas, cerpadlo je velmi divne umiestene a nebudes mat jak pokrutit poriadne hadice ani ... bud klasicky dopredu dole alebo do 5,25 pozicii spodnych ako som si to kedysi planoval ja (ponorne do plexi nadoby co by bola vidiet spredu a u teba by to este ako akvarko sadlo k modu tematicky)
Tak TO je napad,jak ale slepit plexi abych mel jistotu ze neutece vodka?
ja som to kedysi riesil s radkom bohacom (radek-b) a nejake lepidla na to su, ale nebol by problem to v zasadne ani zosrobovat ci inak poistit ...Původně odeslal Holda
sesroubovat plexi ?? cece kam na ty napady chodis ? To uz ho rovnou muze slepit slinama a doufat ze to bude drzet..Původně odeslal MadCap
ale ted vazne, sezen si poradny vodotesny lepidlo na plasty a mas to. Nebo plexi trubku ale to te vyjde draz. Nebo prostei di do marketu a sezen si plastovou nadobku co se pouziva treba na potraviny, ma to takhel dost lidi. Ja napr mam ze skla, ma to kapacitu asi 2 litry a cerpadlo do toho krasne sedne.. a s cenou se vejdes do kilca
a ty tu nekacaj <>oviny ked zrejme ani netusis co tym bolo mienene, alias neviem kde zozenes nadobu rpesne do 5,25 pozicie (sirku) ktora je pravouhla, to si proste musis vyrobit a sroby? co mas proti srobom? ja osobne nic, tak ci tak budes musiet srobovat veko tej nadoby takze si slinami bez lepit vystrihnute obrazky z omalovanky na kartonove krabicePůvodně odeslal NazQul
... ja som to mal naplanovane cez dve 5,25 pozicie co malo v pohode stacit na eheim compact 300, co kukam tak to tvoje je cca rovnako velke
(planoval som ho tam dat na lezato) vstup aj vystup by samozrejme bol zvlast fiting a kedze chces mat radiator vpredu dole, tak by to slo spravit aj na priamo z radu do tej nadoby ....
Mno,tak do 5,25 to pada,neni tam misto,ale slo by to hodit na zdroj.Jen zase...mam krasnou nerez expanzku,kterou mi tezce vyrobil tatik a je mi lito ji tam nedat![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)