Z ničeho nic se mi začali objevovat artefakty ve všem 3D cca po pár vteřinách až po jedný minutě. Systém dál reaguje a hra kliďo dál poběží, jenže mám celej obraz rozjebanej jako třeba tady http://home.karneval.cz/103012814/clp00065.jpg . Díky tomu jsem provedl tři formáty a použil různý drivery, nic však nefunguje. Týden před tím, než se to objevilo poprvé sem otočil san adnreas bez nejmenších potíží. Mám základku ASUS A7V880 s poslednim biosem, 2x 512MB DDR400 Samsung, 400W zdroj Cyber, dvě mechaniky (LG-GSA4160B a Teac CD-W524E), grafika je Prolink PixelView PV-N31XA(256KV) --> GeForceFX 5600XT, 256MB... neni taktovaná. Když jsem ji vyzkoušel v kámošově kompu (se systémem na pokraji zhroucení, po odinstalování ATI ovladačů a nainstalování ForceWarů) tak byla taky problémová, ale jinak... Aplikaci prostě jen shodila, bůh ví, čím to bylo. V Tátovo PC vše ale jede vše v pořádku (DFI AD70-SC, 512MB, stejnej zdroj). Když jsem k sobě do PC zapojil GeForce2 MX400 64MB, tak docházelo k výpadkům obrazu a krátký záškubům počítače, což jsem přikládal tomu, že se karta a přehřívá, neb byla megálně vařicí a když jsem jí podtaktoval z 200/166 na 100/100 tak k těmto výpadkům docházelo řídčeji, tudíž jsem předpokládal, že ta je taky v háji. Já osobně bych byl rád, kdyby ta GFFX byla v háji, neb bych ji rád vyreklamoval a vyměnil za 6600gt, ale nejsem z Prahy a nechci tam přijet do Mironetu jak trapák že mi nejde grafika aby mi řekli, že je úplně v pořádku. Na druhou stranu potřebuju tam jet co nejdřív, tak vás všechny prosím o radu kde by ještě mohl být zakopaný pes. thx.
P.S. Zdroj jsem ještě nezkoušel vyměnit, ale po odpojení všech zbytečný ch věcí (2mechaniky a 2 systémové coolery) se dělo to samý.