Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: disk nakřivo

Standardní disk nakřivo

ve faq se psalo ze disku nevadi polohy vodorovne nebo svisle ale naklon je temer smrtelny
    tak se ptam co se tam muze poskodit-loziska u motoru asi ne -kdyz snesou vodorovnou i kolmou musi snyst i sikmou,elektronice to nevadi,zbejvaj cteci hlavy-snad se da predpokladat ze cteci hlavy sou na dostatecne pevnejch ramenach takze by se nemely dotknout disku ani v sikmej poloze i kdyz je o neco malo zvysny riziko dotyku
    jestli se mylim tak mi opravte

pak mi este napadaj hardisky v mp3 nebo notebookach prehravacich-ty musej snyst pohyb vibrace narazy a temer nikdy nejsou ve vodorovny nebo svisly poloze a kdyby po mesici klekly tak by to nikdo nekupoval,predpokladam ze disky v kompu sou podobny ba temer stejny jak v mp3 prehravacich

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

a) notebooky ani jine mobilni zarizeni nebezi nonstop. jelikoz jsou mechanicke, tak jim samozrejme razy i naklon nedela dobre

b) zopakuj si fyziku a hlavne neco o skladani sil atd. pokud disk bude sikmo, tak to samozrejme loziska odnaset budou. take hlavicky se budou muset vyrovnat s promennym zatizenim. uvedom si, ze se tam nejedna o nejakou malou zatez. dnesni disky se toci rychlosti 7200ot/min!

vic ode me ted necekej, pac jsem prisel z hospody.
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

samozrejme ze razy skodej a co se tyce lozisek tak kdyz je disk vodorovne síla půsoí"dolůna lozisko" kdyz je svisle působí na strani loiska
    kdyz je nakrivo tak se sila rozlozi na stranu a spodek lotiska tim padem by se zdalo ze by mely vydrzet o neco malo vic,co se tyka hlavicek tak tam to loisko se otaci jen vo par szupnu a pokud se cteci hlavicky nebudou dotykat povrchu disku tak by melo docharet k normalnimu opotrebeni
    ja bych spis videl problem s vibracema a pohybem zapleho disku-zejmena groskopicky efekt ploten

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání