Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: Audigy 2 ZS silene zpomalia restart widli

Standardní Audigy 2 ZS silene zpomalia restart widli

Pocitam, ze uz na tohle nekdo narazil, ale ani pres oblibenou funkci HLEDAT sem se nepriblizil k reseni problemu. Co pomohlo byly beta drivery od creativu preplacle K-PAXem, jenze jsem mel jen drivery a nemel jsem tam EAX a podobne prvky z plne instalace. Tim padem jsem ziskal ocesany surround mixer a prece jen mi vyhovuje lepe ten co je k audigy 2 a neni tam CSS control panel, ktery vyuzivam.

Pomohl by nasledujici postup?: Drivery se vsema serepetickama co potrebuju (EAX, THX....) a ty preplacnout tim PAXem? Nebo jine kombo?

Predem diky.

Senior Member VIP Avatar uživatele Arteee
    Vliv
    293

Standardní

No a vis, co presne "brzdilo" z tech orig ovladacu? ... treba stacilo zjistit toto.

A co si mam(e) predstavit pod pojmem "zpomalila restart", nejsem si jist.
    BA95 positive
    Jen mrtví poznají konec války. Platón

Standardní

Zpomalit znamena ze cekam 60-120s na restrart, ktery pak probehen zcela okamzite. Normalne se PC restartuje behem nekolika vterin. Po nainstaleni offic driveru a softu se vetsina veci povypina a pak cekam az se mu milostive uraci se restartnout.... V PAX driverech na tuto skutecnost dokonce poukazuji, ale co ji vlastne resi tam neni napsano

Standardní

Obecně při dlouhým čekání na ukončení XP pomáhá regedit:

HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop

AutoEndTask na 1

případně:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control

WaitToKillServiceTimeOut na 1

pokud se pamatuju, tak by při tomhle nastavení nemělo být zaplý vymazání pagefile po restartu, taže rasdši zkontroluj, jestli je

HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Contro l\ SessionManager\Memory Management

ClearPageFileAtShutDown na 0

Nevím, jestli to vyřeší tvůj problém, je to spíš obecná rada pro případ, že systému trvá vypnutí příliš dlouho.
    senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy

Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci
    (tj. ikonka s vahami pod avatarem)

Senior Member VIP Avatar uživatele Arteee
    Vliv
    293

Standardní

no moje smerovani bylo jako napsal no-x, ale ne tak do detailu, protoze proste bezi nejaka sluzba, ktera nema spravne definovanou quit()/halt() fci, a system ji dava cas, az potom ji nasilne killne, takze bud zkusit to co psal no-x, nebo naistalit origo drivery a pri restartu, sledovat jaka sluzba to brzdi(treba pomoci spravce, koukat jak mizej) a nejak ji poladit, pripadne vypnout.
    BA95 positive
    Jen mrtví poznají konec války. Platón

Standardní Reseni

Ahoj, podobny problem se stava majitelum karet cretive, kteri nainstaluji fce pro dalkove ovladani (externi krabici) i kdyz ho nemaji. Takze jestli budes instalovat originalni balik, urcite neinstaluj dalkac.
    Myslim, ze to zpusobuje soubor DLLML.exe.
    Cus.

Standardní

Badam, badam a prave jsem o neco takoveho zavadil v ENG netu... tak diky vypravim se neprodlene timto smerem !

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání