Zdravim vsetkych,

vcera som skladal jeden stary komp a vsetko slapalo ako ma, az dokial som nezacal instalovat kodeky na video

Na vsetkych pocitacoch mam osvedceny KLite codec pack - Vysledok - niektore filmy tak sekunda obraz dopredu pred zvukom, niektore uplne sekalo.

Tak som vsetko odinstaloval a skusil klasiku - samostatny DivX, nic viac

Na moje prekvapenie WMP nespustil ani jeden film, ale vyhodil klasicku hlasku, ze program bude skonceny, ci chcem ladit.....

Po odinstalovani a naistalovani inych kodekov - skusal som napr. samostatny xvid, a mnoho dalsich - od celych packs az po samostatne kodedy vacsinou spomalene prehravanie.

Jedinou finkcnou konfiguraciou asi po 8 hodinach skusania a vracania systemu do povodneho stavu je naistalovanie All in one codec pack (alebo ako sa to vola) ale nie priamo kodeky, ale tie ffd filtre alebo ako sa to vola, k tomu naistalovat divx, ten potom odinstalovat, ale nechat divx prehravac.

Vysledok: filmy idu prehrat(uplne plynule bez sekania), ale len v divx prehravaci, v inych je to spomalene a seka to. Samozrejme ze nejdu externe titulky, takze je to bez titulkov.

Podozrenie mam na alebo driver grafiky alebo na driver zvukovky, ktoru ked nainstalujem, tak tam hodi aj vlastne video codecs. Vyzera to, ako keby tie kodeky system vobec nechcel brat.

Zostava bola: celeron 500, matsonic MS7112C, 256 SDRAM, Gforce 2 mx400 32 MB, 20GB samsung, a nejake prkotiny