Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Eheim 1048 propousti

Standardní Eheim 1048 propousti

Cauky vcera sem si prepojoval vodnika na KP Cool set a vse fpohode az na par drobnosti ...nasadil jsem expanzku od galaxyho na eheima 1048 a pak nahore tu nasadu sem nasadil chvili protikala musel jsem tam dat vic tesneni a radne dotahnout vse se zdalo ok ale zapojil jsem to do PC a pak sem si vsiml ze mam pod pocitacem kaluz a ze voda extremne mizi... kdyz cerpadlo nejede tak to netece nikde...respektive kdyz to cerpadlo lehce naklonim tak z tech drazek co jsou dole vytece voda...nevim kudy to tece nesetkal se s tim nekdo uz? ....jestli nevim kde to muze tect ze by jak se nasazuje ta expanzka ale to sem sledoval tam nic nevali..prijde mi jak kdyby to teklo nekudy v cerpadle...

2. problem: ten uz neni tak zavazny nameril jsem teplotu 48°C pri 2420mhz@1,65V coz mi prijde divny uz jen proto ze kdyz sahnu na radiator tak je studenej a voda je krasne vlazna ... a bloky jsou stale studeny... jinak oproti Aquacool je to asi rekneme lehce zazrak ale jen me stve ze to stale ukazuje tu divnou teplotu uz sem to resil davno ze me blbne cidlo ..dal sem si novej bios manta ray XT ... muze ta teplota byt merena primo z cidla ze ukazuje 48°C? pri prime to je namereno ale kdyz sem to asi po 5minutach vypl ten prime tak ta teplota se drzi...

tak uz fakt nevim ... ze by ten KP Cool set byl tak slabej? ...se mi nezda uz je proto ze je vse studeny i voda...
    EDIT: no mozna se budu muset radne podivat na to zda je to dotazeny poradne ty bloky ...musim si s tim pohrat jeste asi

Standardní Těsnost

Čau nedávno jsem musel kupovat čerpadlo Sicce Nova, to původní začlo protýkat jak popisuješ pouze při spuštění čerpadla a voda vesele mizela. Jsem tušil že budu muset přetěsnit silikonem největší bolest Novy, jenže jaký překvapení voda kolem těsnění netekla, ale střevama zevnitř tou zelenou izolační hmotou.
    Netvrdím že budeš mít stejný problém jelikož Eheim je špicka k použití vodního chlazeni. snad co nejdříve budu používat taky Eheim 1048, nechám ho jako průtokač.

Standardní

problem jsem objevil tesnici o krouzek nejak odesel... uz tak nedrzel vodu dal sem tam jeste jeden provizorne a funguje to ...ale budu muset sehnat takovej s presnou velikosti jakej tam byl dal sem tam mensi respektive ho tam narval...provizorne to zatim drzi ...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání