Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: ATI Radeon 7000 na Abit NF7-S

Standardní ATI Radeon 7000 na Abit NF7-S

Nazdar, nemate niekto skusenosti s kartou ATI Radeon 7000 (AGP, 64MB TV-Out) na MB Abit NF7-S 2.0 alebo aj vseobecne? Idem podtaktovat Athlon XP 1700+ co najnizsie a chcem tam dat nejaku spolahlivu lacnu VGA (nie na hry). Zaujima ma ci bude behat bez problemov na tej MB.

Standardní Re: ATI Radeon 7000 na Abit NF7-S

Citace Původně odeslal ace
    Nazdar, nemate niekto skusenosti s kartou ATI Radeon 7000 (AGP, 64MB TV-Out) na MB Abit NF7-S 2.0 alebo aj vseobecne? Idem podtaktovat Athlon XP 1700+ co najnizsie a chcem tam dat nejaku spolahlivu lacnu VGA (nie na hry). Zaujima ma ci bude behat bez problemov na tej MB.
    Dej si bacha na bios, myslim, ze stary biosy mely s timhle Radlem problemy. Uz si to moc nepamatuju, ale vim, ze sme taky s touhle kombinaci resili nejakej problem...
    IBM X60

Standardní

dat bacha na bios dosky alebo grafiky?
    na mb mam najnovsi ofic. bios (27)
    alebo nenapada vas nejaka alternativa (vga), idealne pasivne chladene

Senior Member
    Vliv
    286

Standardní

Citace Původně odeslal ace
    dat bacha na bios dosky alebo grafiky?
    na mb mam najnovsi ofic. bios (27)
    alebo nenapada vas nejaka alternativa (vga), idealne pasivne chladene
    pasivne uchladis aj hocijaku 9600-ku a este si zahras aj jednoduchsie hry... co u 7000-ky uz bude problem...
    Abit NF7-S, XP1700+@2400+(10x200) 1,78V, pasiv Tt SilentTower, Sparkle 6600 +pasiv Tt Schooner, 2x512MB DDR400CL2,5 , 80GB Seagate Barracuda PATA, CDRW Teac552, DVD Teac, DVDRW NEC3520A, mod. Eurocase, mod.zdroj 400W+120cmFan, Eizo L568

Standardní

Citace Původně odeslal Marcelino
    pasivne uchladis aj hocijaku 9600-ku a este si zahras aj jednoduchsie hry... co u 7000-ky uz bude problem...
    to ano ale na tom pc sa skutocne hry hrat nebudu (viem, ze tazko uverit ale je to tak), bude tam axp1700+ asi mierne podtaktovany, xp home, office, ucto a to je vsetko, potrebujem co najlacnejsiu grafiku (z obchodu, viem, ze v bazare by nieco zohnal za par supov) ale zas aby mi isla v tej mb

najlacnejsia shit manli 9600 stoji cca 1900
    7000 (64 MB, co sa mi zda aj tak strasne vela na office) je za 900
    (ceny v skk bez dph)
    nevidim jediny dovod naco platit o 1000 skk viac ked to nebude vobec vyuzite

==
    edit: no nasiel som 2 ludi co bezia tuto kartu na tej mb tak to snad pojde

==
    edit: beha to ok

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání