Výsledky 1 až 2 z 2

Téma: Javascript - nove okno bez okraju

Standardní Javascript - nove okno bez okraju

zdar, jde mi o to, aby se mi obrazek otevrel v novem okne a velikost okna byla velika presne podle velikosti obrazku, bez okraju kolem nej. At delam co delam, vlevo a nahore mam vzdy cca 15px prazdnou plochu.

script pouzivam tento :

onClick="MM_openBrWindow('images/01.jpg','Moeller','width=283,height=400,top=10,lef t=0')

jde mi o parametry (top a left)

diky
    AMD Barton 2500+ @ 2200Mhz • Thermalright SLK-800U + YS-Tech 80mm Fan • ASRock K7NF2-RAID • 2*512MB A-DATA DDR400 11-3-3-2.5 • Fortron 350W FSP350-60THN-P • RADEON 9500 @ 340/610Mhz • SB Audigy Player + MegaWorks THX 5.1 550 • Hitachi T7K250 160GB + WD 1000BB 100GB • AVerMedia TVPhone 98 • ASUS S500/A • ASUS DVD E616 • Pioneer DVR-109 • IBM P275 • Case Morex Bigtower A201N ATX • Chicony keyboard • Genius Optical NetSroll+Eye

Standardní

Tohle je problem defaultniho modelu u ruznych prohlizecu. Treba konkretne body ma kazdy browser nastaveny jiny defaultni padding a margin, tak to je pak proste rozhozene. Musis tedy tu oteviranou stranku generovat dynamicky treba takhle:
    Kód:
    function OpenNewWindow(url) {
     w=window.open('','Nahled','toolbar=no;location=no;status=no;menubar=no;');
     s='<html>\n<head>\n<title>Obrázek "'+adresa+'"</title>\n';
     s+='<style type="text/css">\n body &#123; blablablabla &#125;\n</style>';
     s+='</head>\n<body>';
     s+='[img]'+ url +'[/img]

\n';
     s+='<div align="center">\n<input type="button" value="Zavřít" onClick="window.close&#40;&#41;;">\n</div>\n';
     s+='</body>\n</html>';
     okno.document.write&#40;s&#41;;
     w.document.close&#40;&#41;;
    &#125;
    A tam si musis polaborovat a vyzkoust ty paddingy a marginy, kdyz to das na 0 pro body vsude tak by to mohlo stacit.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání