Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: Wifi plechovka a zapojení kabelu

Standardní Wifi plechovka a zapojení kabelu

Mám APčko, plechovku a 75ohm koax kabel. Mám dva dotazy:

jak zapojit kabel na straně APčka? nevím, zda mají všechna APčka zapojení stejné, - konektor je samec, proto mám problém s připojením s kabelem, kde je uprostřed signální drát a okolo stínící oplet. Asi se tam hodí nějaká převlečná matice - jaká to prosím je a kde se dá sehnat?

To samé na straně plechovky - má se oplet kabelu spojit s plechovkou a signální drát koaxu odizolovaně dovnitř plechovky? (weby s tématikou výroby plechovky jsem viděl)

Snad jsem popsal svůj problém správně...
    Asus COMMANDO bios 803, Core DUO 6400 (3,5GHz, 440 FSB), Gainward 8800GTX, 2x Raptor 150 (RAID 0) + 400GB Seagate, 2GB DDRII Kingston 677, SATA Barča 400GB, EIZO 1931

Standardní

To samé na straně plechovky - má se oplet kabelu spojit s plechovkou a signální drát koaxu odizolovaně dovnitř plechovky?
    ano, je to jak píšeš
    QuadCore Q6600, GF 8800GT....workstation
    DualCore PentiumD 805 (2.66GHz@3.4GHz), Asus P5P800se,2x512 MB DDR400, DVB-T Jetway PCI tuner, 2x LCD Benq FP71E+ on Leadtek Winfast A350XT. Watercooling
    Notebook: IBM T22, 512MB RAM

Standardní Re: Wifi plechovka a zapojení kabelu

Citace Původně odeslal Louis
    Mám APčko, plechovku a 75ohm koax kabel. Mám dva dotazy:

jak zapojit kabel na straně APčka? nevím, zda mají všechna APčka zapojení

To samé na straně plechovky - má se oplet kabelu spojit s plechovkou a
    No prevlecna matice asi ne, kup si konektor, krimplovaci kupuju okolo 40korun ve 100kach, v kuse okolo 100,-. Sroubovaci muze byt problem,
    ale v prodejne kde si koupis konektor, ti ho snad za maly baksis i nakrimplujou.

Na druhy strane to tak muzes udelat, ale setri teplem, pokud se ti roztavi
    izolace stredniho vodice, budes mit problem. (a to neresim drobnost, ze kabel ma mit 50Ohmu a ne 75.
    ITF FreeNet Liberec

Citace Původně odeslal hwsoft
    (a to neresim drobnost, ze kabel ma mit 50Ohmu a ne 75.
    lol dobra drobnost aby si tim neupek koncak ...
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Standardní

Kolik lidi budes asi s tou plechovkou rusit?
    Athlon64 3000+ Winchester @2,6GHz 1.55v, DFI LANPARTY NF4 Ultra D, Sapphire Radeon X1950GT @PRO 620/720mhz, 2X Kingmax 512Mb/DDR433 CL 2,5,Hitachi Deskstar T7K250 250Gb 7200ot 8Mb/cache SATA II, HDD Samsung SpinPoint 80Gb 7200ot 8Mb/cache ATA133, DVD +-R/RW HP dvd640i LightScribe rom16x +16x -8x rw4x, Creative Sound Blaster Audigy @Audigy 2 ZS + Creative Inspire P5800, 19" CRT Belinea 106060, Logitech MX518, MP3 Creative Zen Nano 512MB, PC is Watercooled
    NIKDY NIC NEKUPUJTE u spol. DAMELLO (spol, holding, ...)

Citace Původně odeslal Louis
    jak zapojit kabel na straně APčka?
    ja to spravil jednoducho, pouzil som nato antenku dodavanu ku wifi ktoru som porezal...

Citace Původně odeslal Fox!MURDER
    Citace Původně odeslal hwsoft
    (a to neresim drobnost, ze kabel ma mit 50Ohmu a ne 75.
    lol dobra drobnost aby si tim neupek koncak ...
    Proc by ho upekl? Bude mit jen horsi CSV, a snizi si vykon a zvysi sum. Ale jinak to je celkem OK, na malou vzdalenost mu to vadit nebude,tak jako ty dalsi prasarny .
    ITF FreeNet Liberec

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání