Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: unreal mod v0.1 - zatial vo vysokom stadiu rozrobenosti ;]

Standardní unreal mod v0.1 - zatial vo vysokom stadiu rozrobenosti ;]

-taaakze, zatial su vyrezane len bocnice, nahodene plexi, a vzory - logo UT2oo4 a DoubleDamage z druhej strany
    -samozrejme dnu pojde svetlo (fialove/purpurove?), hore rucka
    -na bocnice po bokoch elips pojdu plamene (neskor budu mozno plasticke, a budu vychadzat z predu case), takisto na vrch okolo rucky pojdu flames
    -predny panel bude pravdepodobne nanovo odliaty, co na nom bude este treba rozmyslet
    -preco to sem davam, chcem aby ste poradili co by tam bolo dobre

http://www.unitedgaming.sk/download/...inished_01.jpg
    http://www.unitedgaming.sk/download/...inished_02.jpg

PS: mod robil (robi) ASTORIAN, coskoro bude mat svoj vlastny modersky web
    Born to ROCK, DRINK & FUCK!

Senior Member Avatar uživatele SajmoN
    Věk
    45
    Vliv
    292

Standardní

to okno z druhej strany by som aspon spravil z "frosted" plexi, resp. nanho nalepil foliu ktora tento vzhlad dodava, neviem co je zaujimave na zadku cdromky a plechu pre MB ..
    | intel i3 12100f | noctua NH-U12F | asus TUF Z690-plus | kingston 32GB 3600 | gigabyte RTX2070 super
    | samsung SSD 860 EVO 250GB | wd 20earx | benq cosi 27"| logitech G600 | microsoft X6
    | seasonic
    S12-430 | diy acrylic ikea kallax case
    | “The future is already here—it is just unevenly distributed.”

Standardní

Okna jsou udelany pekne, jen tak dal.
    Z ceho chces delat ty plameny Ty se mi moc nezdaj podle mne se to k tomu nebude hodit, ale nepredbihejme.
    IMHO Trance will never die...

Standardní

Citace Původně odeslal SajmoN
    to okno z druhej strany by som aspon spravil z "frosted" plexi, resp. nanho nalepil foliu ktora tento vzhlad dodava, neviem co je zaujimave na zadku cdromky a plechu pre MB ..
    no za tym Doubledamagom bude bud obrazok z hry (presne pod DD bude trcat plosinka kde sa DD respawnuje) alebo to plexi bude matne...uvidim

Standardní

Citace Původně odeslal -- Charlie --
    Z ceho chces delat ty plameny Ty se mi moc nezdaj podle mne se to k tomu nebude hodit, ale nepredbihejme.
    este nieje iste ci tam budu, a ked budu z coho budu
    folia, sprej...ak budu odlievane tak astorian nieco vymysli...vravel nieco o nejakom kvazi skle alebo napodobnenine kovu

+-taketo nieco http://www.unitedgaming.sk/download/ut/pix/flames.jpg

Standardní

...no teda sick...!
    ...sajmoN mi hovori z duse...
    ...v kazdom pripade som zvedavy na dalsi vyvoj modu
    ...better to reign in hell, than serve in heaven... [john milton - paradise lost]
    hraj or die anywhere and always GL & HF

Standardní

na začiatok to nie je zlé držim palec
    CPU:P4 - 2.4 Ghz@3 Ghz (prescott) | COOLING:CPU - watercooled by Erty + radiator 12 cm cooling NEXUS, case AC Fan 3TC + AC Fan 2L, | MB:ABIT IS-7 | RAM:2*256 DDR KINGSTON 400MHz + 2*256 DDR MUSHKIN 400MHz | HDD: Western digital 80 Gb 7200 rpm + Seagate 120 Gb SATA | VGA:MSI - NX6800GT 256 DDR3 | DVD:DVD-RAM LG GSA-4081B + DVD combo Sony | POWER:400W CHILL Inovation + flexo | FRONT PANEL:home made LCD from eurocase |MOUSE LOGITECH MX1000 laser |MONITOR: SAMSUNG 910 N - 19\" LCD

Standardní

Citace Původně odeslal **$
    [C/<**]
    Citace Původně odeslal -- Charlie --
    este nieje iste ci tam budu, a ked budu z coho budu
    folia, sprej...ak budu odlievane tak astorian nieco vymysli...vravel nieco o nejakom kvazi skle alebo napodobnenine kovu

+-taketo nieco http://www.unitedgaming.sk/download/ut/pix/flames.jpg
    Pekny postup na vyrobu plamenov som nasiel tu na 4ume v jednom prispevku .
    Sico drzim palce a dufam ze to dotiahnes cim skor do konca a ze si to kuknem na najblissej Lanke ...

• C2D® E8500 @4,0 - 8x500 Vcore 1,28/ Noctua NH-U 9 1x9 FAN 6V 38°C/44°C / GigabyteP35-DS3R/Patriot 2x2024 800@1000Mhz /
    • MSI GeForce GTX 280 1GB /Western Digital 640GB AALS 7200.10 SATA 32MB/SB Audigy 2 ZS/DVD-RW SonyNec AD7170A /
    • Tsunami 3x12 FAN 6V/ Corsair 650W /LG Flatron 22" L225WT DVI/Razer Diamondback PLASMA 1600dpi/

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání