Nemáte někdo zkušenost s těmahle skříněma co má v nabídce Extrapoint. Nevypadaj zle a kdyby se do ní dal slušnej zdroj...
![]()
Nemáte někdo zkušenost s těmahle skříněma co má v nabídce Extrapoint. Nevypadaj zle a kdyby se do ní dal slušnej zdroj...
![]()
Původně odeslal Deny
Jo nevypada zle, jeste jak to vypada uvnitr...
intel Celeron 1000@1100 MHz BOX • QDI BrillianX 1S (i440BX) • ASUS CPU Card S370-DL • 512MB SDRAM • Club3D Radeon 7500 DDR 270/230 • Creative SB 128 • WD800JB • IBM 13,5GB 7200rpm • TEAC CD-W540E • NEC DVD-RW 3540A • Fujitsu-Siemens P20-2
Tak jsem našel další informace.
http://mixpc.zoovy.com/product/6115_5000H
Myslím, že ani vevnitř to nebude špatný. Co si myslíte o tom větráku "ve stropě". Jinak co byste mi doporučili do 1000 kč bez zdroje, aby to za něco stálo ?
Konréétně typ 6115 černou ,, akorát nemám v boku díru na větáky !! je super ale mohlaby mít silnější plechy !! vypadá super ,, a je super doporučuji
Unz
U koho jsi ji koupil ? A co ten horní fan nedělá moc velkej bordel?Původně odeslal Unz
ne nedělá !! Ani ho neslyším !! dal jsem za ní asi 1200 bez zdroje ! Mám černou ,,, je fakt krásná ,, USB , mic , aux na předním panelu ,, fakt pěkný ,, teplota mi klesla o 10C (předtím sem měl hnusnýho EUROCASE fuj )![]()
Jo a mám ji ze Softcomu(brno) !!!
da se nekde koupit pres e-shop?
KVFREE.net - Freediving Karlovy Vary
Olympus E-410 + Zuiko ED 14-42mm + Zuiko ED 40-150mm
10C v casu nebo procak? to je dost.Původně odeslal Unz
u Procáku ,, mám na něm Titan DTB5 TC (nebo tak nějak)
z 59C (při maximu) mi klesla na 48-49C při maximu .. f klidu je to tak o 7C míň!!! '
'
a objednaval jsi ho pres inet nebo jsi tam sel?Původně odeslal Unz
ten jejich web je desnej...
KVFREE.net - Freediving Karlovy Vary
Olympus E-410 + Zuiko ED 14-42mm + Zuiko ED 40-150mm
došel ?? osobně né protože bydlím v HKtakže mi pro ní došel bratránek ,, ale myslím že si jí tam můžeš v klidu objednat !
![]()
To se tak někdo má, když má bratránka, který nikdy neřekne ne a vláčí se kejsem přes celou republiku, co
![]()
![]()
Desktop: Intel C2Q Q9300 ASUS Striker Leadtek GeForce 8800GTX 2 x A-DATA 2GB DDR800+ Extreme Edition 2 x Samsung Spinpoint 320GB (RAID0) Creative X-Fi Creative G500 Pro-gamer Gigabyte Aurora 3D 570 Thermaltake Toughpower 750W Samsung SyncMaster 226BW Microsoft Habu Microsoft Reclusa Logitech MOMO Racing Wheel
Notebook: DELL Studio 1535
Mobil: SonyEricsson W910i
Někdo má někdo nemá !!!!! Zvlášť když to má cestou domů
![]()
Fšak já taky nikdy neřeknu ne![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)