Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: samovolne resety pc

Standardní samovolne resety pc

nevedel sem kam presne to mam napsat tak to hodim sem ...
    takze vo co de - mam kompa : Athlon XP 2500+ Barton, deska Soltek SL-75FRV - VIA KT400, V-Data 512MB, GeForce 4 Ti4200, system windows xp (2.sp) a nedavno se mi zacal sam od sebe restartovat komp a dela to porad casteji a casteji, je uplne jedno co delam, nemusim ani nic delat, proste se to preladuje... nejdriv sem si myslel ze to bude asi systemem tak sem ho dneska chtel preinstalovat, ale zacalo to delat este jednu horsi vec, proste po tom, co se resetne, uz nenabehne - cerna obrazovka, projizdi to disk a cd rom, ledka na monitoru obcas blikne (ale jinak sviti jako kdyz je komp off) a jinak nic, na reset nereaguje a jediny co muzu udelat je totalni off, ovsem po znovu spusteni to udela totez, zase cerno a nic jediny co mi zatim pomuze je vytahnout napajeci kabel, pak zas zpet a vetsinou to nabehne ....
    system je sice na sr***y ale tim to asi nebude ne ? kdyz se ani nenaladuje komp
    ramku sem testil memtestem asi pulhodinku a vypada to ze je v pohode
    disk sem taky otestil, viry ani spyware zadnej nemam aspon podle avg a ad-aware
    mam podezreni na desku ale nevim jak to mam otestovat jinou tu nemam

kdyby ste meli naky napady plz poradte

ps: sory za to jak je to lamsky napsany, ale pisu to rychle, aby se mi to neresetlo v pulce psani

edit: jo jinak chlazeni je v pohode nic se neprehriva ten komp beha uz vic jak rok uplne v pohode zacalo to az ted asi pred tejdnem
    AMD Athlon XP 2500+ Barton | AC Copper Silent 2 (lapped) | Soltek SL-75FRV - VIA KT400 | V-Data 512MB DDR RAM PC2700 |
    Prolink GeForce 4 Ti4200 64MB DDR RAM | Hitachi 7K250 120GB 7200ot. 8MB | Western Digital 40GB 7200ot. JB | M$ IE 3.0 |

Standardní

me tohle delal zdroj, po vymene to bylo OK.
    Ale co konkretne to dela u Tebe, tazko rict. Zkousel jsi zda to udela i jiny OS? Co to zkusit nabootovat z nejakyho LiveCD (Knoppix, Slax...) a nechat to bezet, zda se to projevi i tam.
    DEAD MSI BX Master(MS-6163 Ver3.0), Celer900, 768MB RAM(2-2-2), Seagate Baracuda V 120GB + IV 80GB, CDRW Teac 540E, Radeon 9000 Atlantis Sapphire 64DDR, Sound Blaster LIVE! 1024 + Creative® Inspire™ 4.1 4400 # OS Debian Linux, WinXP ## Drak de Prasopes #

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

az si prectes CTETE PRVNI a hlavne pasaz ohledne podpisu ( a tudiz budes vedet, proc jsem ti to zamkl ), tak mi napis a ja ti to odemknu abys mohl svou chybu napravit. do te doby LOCK

jinak to je na tuty zdroj.

odemceno... mISHA
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání