Výsledky 1 až 2 z 2

Téma: problem s klipom

Standardní problem s klipom

Stiahol som si z netu klip jednej skupiny a nejde mi otvorit z istych licencnych dovodov ktore by som tu nerad rozvadzal a siril ale uz ma to fakt dost sere...
    nechcem aby ste mi odpovedali na tomto fore (ak to pravdaze neprekaza adminom tak mozte) ale na e.mail misoxyz@post.sk
    dufam ze kazdy chape o co sa jedna (je plateny a ja si ho chcem napriek tomu pozriet) a pytam sa ci nema niekto s tymto skusenosti...

Dufam ze som si tu nenarobil vela nepriatelov [/list]

Senior Member Avatar uživatele Marek
    Vliv
    288

Standardní Re: problem s klipom

Citace Původně odeslal Secret
    Stiahol som si z netu klip jednej skupiny a nejde mi otvorit z istych licencnych dovodov ktore by som tu nerad rozvadzal a siril ale uz ma to fakt dost sere...
    nechcem aby ste mi odpovedali na tomto fore (ak to pravdaze neprekaza adminom tak mozte) ale na e.mail misoxyz@post.sk
    dufam ze kazdy chape o co sa jedna (je plateny a ja si ho chcem napriek tomu pozriet) a pytam sa ci nema niekto s tymto skusenosti...

Dufam ze som si tu nenarobil vela nepriatelov [/list]
    No ked je plateny, co tak podporit skupinu a kupit si ho?

A ked uz nie , co je to za format?Skusil by som VLC player http://www.videolan.org/vlc/download-windows.html .
    C2D @ 3GHz + Ninja || 2GB RAM || Wide 20" p-mva LCD || M-Audio revo 5.1 || Sennheiser HD595 || Logitech G5 mouse

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání