Výsledky 1 až 2 z 2

Téma: Swsusp2 & Ati

Standardní Swsusp2 & Ati

Podarilo sa niekomu rozumne rozchodit Software suspend2 na kompe s Ati grafickou kartou. Pouzivam Debian Sarge s vlastnim jadrom (2.6.10). Grafarna ati 9550, fglrx 8.12.10-1. Suspendovanie v konzole funguje bez problemov - paradoxne je pre mna nepouzitelne. Potrebujem mat moznost (suspend to disk) uspat komp v X-kach s pootvaranimy aplikaciami aby som po starte pokracoval kde som skoncil. Skusal som rozne patche na fglrx-driveri. V drvivej vacsine znefunkcnili hardwarovu akceleraciu. Najdalej ako som sa dostal bolo ze sa mi podarilo uspesne prebudenie do X-ov ja s pootvaranimi aplikaciami v ktorych sa vsak vsetko strasne trhalo - ako keby sa vypla hardwarova akceleracia. Nevie niekto co s tim. Este jedna drobnost ktore driveri su lepsie tie co su priamo v jadre alebo fglrx od ati.
    Dell Inspiron 1520

Standardní

S nejvetsi pravdepodobnosti je to problme fglrx - nedivil bych se, kdyby to ATI ignorovala treba jeste dalsi rok. Zkus normalni DRI drivery, sice prijdes o 3D akceleraci, ale aspon budes mit jistotu, cim je to zpusobene.
    In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? | Nesnáším wide monitory.
    Workstation: Xeon E3-1275v5 :: Silentmaxx TwinBlock fanless :: Fujitsu D3417-B :: 32 GB ECC DDR4 :: Radeon Pro WX 2100 fanless :: Dell UP2715K :: Gentoo
    Server: Xeon E3-1245v6 :: Supermicro X11SSH-F :: 32 GB ECC DDR4 :: Aquantia 5GBase-T :: 36 TB storage :: Gentoo Hardened

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání