Potrebuju na Windows 2000 server naplanovat kazdodenni restart v 5 rano a zajimalo by me, jak.

Prikaz shutdown se v systemu ani nahodou nenachazi, tak jsem si stahnul z netu utilitku shutdown a hodil ji do systemu, aby byla pristupna, byl to vlastne jeden exe. Melo to spoustu parametru, pricemz -r delal restart. Tak jsem vytvoril BAT soubor restart.bat, do kteryho jsem napsal shutdown -r. Kdyz tento BAT spustim, tak se to restartuje.
Tak jsem ho hodil mezi naplanovane ulohy, aby se spoustel kazdy den v 5 rano, spravne jsem nacvakal heslo admina, ale pocitac se proste nerestartuje. V napl.ulohach je napsano, ze se to spustilo v 5 rano, jenze pocitac furt bezi a takhle je to kazdy den. Kdyz najedu na tu naplanovanou ulohu a cvaknu, ze ji chci spustit nyni, tak se pocitac okamzite restartuje.
Tak jsem zkousel jinou utilitku PowerOff 3.0.1.3, kterou bezne pouzivam na leccos, naplanoval jsem prikaz poweroff.exe reboot -notray -immediate ale vysledek je ten samy. Uloha se spusti, nevim co dela, ale proste pocitac se nerestartuje. Ach jo, win2000....v XPckach by to slo.

Takze potrebuju bud
a) poradit, jak jinak naplanovat restarty, nebo
b) rozlustit, proc ta pitoma naplanovana uloha neudela to, co ma.

EDIT:
Hledal jsem v gpedit.msc, nic sem nenasel, jeste zkusim My computer -> Manage