Zdravim lidi. Už se snažim pořešit tenhle problém setsakramentsky dlouho, ale prostě ne a ne přijít na řešení, tak třeba někdo bude vědět.
na počítači viz podpis mam Winsows XP Pro SP2 (corporate verze...legal). A prostě mi ty windousy lagujouObčas se stane, že se přestane všechno na pár sekund dít. Řekněme osum až deset sekund je prostě zatuhlo a pak se to najednou rozeběhne, jako by nic. navic mi docela dlouho nejde nahodit outpost firewall, protože ho installnu, funguje bez problémů a po druhym nebo třetím restartu prostě spane s tim, že operace blablabla, znáte to. Dělá to se železnou pravidelností a už moc nevim, co s tim
hardware by měl bejt bez problémů, pže jednak nemám potaktováno a shodil jsem to na default, ale i s oc mi vydržel deset hodin prime, což by mělo ukazovat, že ramky a procesor jsou v pořádku.
Jinak programy, který mi běžej residentně (muže to bejt třeba kolize dvou programů):
bandwith monitor pro 1.29 ; NOD32 v2 + nejnovější aktualizace ; Rainlendar (dělalo to i před tim, než jsem ho installnul) ; DU Super Controller ... tot vse...případně, když installnu outpost, tak outpost...
Předem díky, za jakýkoliv nápady, pže mě už došly
ještě dodam, že jsem zkoušel integritu particen u spolubydly na compu Partition magicem a prej v pohodě...