Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Windows XP Pro SP2...Lag?

Member
    Vliv
    257

Standardní Windows XP Pro SP2...Lag?

Zdravim lidi. Už se snažim pořešit tenhle problém setsakramentsky dlouho, ale prostě ne a ne přijít na řešení, tak třeba někdo bude vědět.

na počítači viz podpis mam Winsows XP Pro SP2 (corporate verze...legal). A prostě mi ty windousy lagujou Občas se stane, že se přestane všechno na pár sekund dít. Řekněme osum až deset sekund je prostě zatuhlo a pak se to najednou rozeběhne, jako by nic. navic mi docela dlouho nejde nahodit outpost firewall, protože ho installnu, funguje bez problémů a po druhym nebo třetím restartu prostě spane s tim, že operace blablabla, znáte to. Dělá to se železnou pravidelností a už moc nevim, co s tim hardware by měl bejt bez problémů, pže jednak nemám potaktováno a shodil jsem to na default, ale i s oc mi vydržel deset hodin prime, což by mělo ukazovat, že ramky a procesor jsou v pořádku.

Jinak programy, který mi běžej residentně (muže to bejt třeba kolize dvou programů):

bandwith monitor pro 1.29 ; NOD32 v2 + nejnovější aktualizace ; Rainlendar (dělalo to i před tim, než jsem ho installnul) ; DU Super Controller ... tot vse...případně, když installnu outpost, tak outpost...

Předem díky, za jakýkoliv nápady, pže mě už došly

ještě dodam, že jsem zkoušel integritu particen u spolubydly na compu Partition magicem a prej v pohodě...
    MSI 970A-G43 III AMD Phenom II X4 955 III 2x4GB DDR3 III MSI N760 TF 2GD5/OC Gaming III HP 24" lcd...Enermax Liberty 500W

Standardní

No ono toho bude bezet vic, jestli chces, udelej prikaz

tasklist >>soubor.txt

a ten soubor.txt sem hod

jeste se podivej do services.msc.
    Uz si zkousel znovu nainstalovat widle?
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

Panta: Podobne lagy u mna sposobovala LAN aktivita. Mas pevnu IP lebo ju ziskavas z DHCP?
    Chcekni TaksManager a prejdi si spustene procesy. Ciste winy maju pocas behu spustenych 23 - 26 procesov, v tvojom pripade + 3/4 Ak to bude viac, bude tam nejaka mrcha. Taktiez vymenne media dokazu odstrelit system na par sekund.

2HOWARD: Mozes mi dat viac infos o services.msc, chcel by som to tam preriedit.
    DIYS gripmeen >> CPU Wolfdale E8200 MOBO Gigabyte GA-P35-DS3R rev 2.1 RAM A-DATA DDRII 800+ EE VGA Gigabyte 3850 512MB HDD SAMSUNG 500GB HD501LJ
    Fujistu Siemens Scenic >> CPU Pentium III 1000MHz MOBO unknown RAM 256 + 128MB VGA int. i810 HDD 20GB neznameho typu

Standardní

Co konkretne? Chtel bys vedet, co muzes vyhazet a co ne?

To by bylo lepsi, kdybys mi napsal, co vsechno ti bezi.

Nevite nekdo, jak vypsat seznam services do txt
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

Citace Původně odeslal howard
    Co konkretne? Chtel bys vedet, co muzes vyhazet a co ne?
    JJ, chcem odstranit blbosti co mi netreba. tasklist.txt a services.xls by som Ti poslal na mail ak sa nenahnevas, ale v profile nemas adresu.

Citace Původně odeslal howard
    Nevite nekdo, jak vypsat seznam services do txt
    Vieme Export list >> save as text (TAB delimited)

dostanes subor *.txt so zaznamamy oddelenymi TABulatormi. Subor je vsak dos necitatelny, takze som ho otvoril v exceli, vo frame "typ zdrojovych dat" zatuknes radiobuttom "oddelovac", "pokracovat", vo frame "oddelovace" nechas zatuknuty "Tabulator" a das "dokoncit".
    Vyjde Ti pokny zoznam services.
    DIYS gripmeen >> CPU Wolfdale E8200 MOBO Gigabyte GA-P35-DS3R rev 2.1 RAM A-DATA DDRII 800+ EE VGA Gigabyte 3850 512MB HDD SAMSUNG 500GB HD501LJ
    Fujistu Siemens Scenic >> CPU Pentium III 1000MHz MOBO unknown RAM 256 + 128MB VGA int. i810 HDD 20GB neznameho typu

Standardní

Panta aky pouzivas anti-virus system. Ja mam Kaspersky a ten zalaguje komp kazdy treti stert OS a pri nejakej vacsej resident kontrole nejakeho velkeho objektu (velky archiv a pod.)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání